Erilaiset kalenterit

Miksi jotkut koirat reagoivat riistan niin voimakkaasti? Mitä tehdä, jos ulkoilualueilla on paljon riistaa ja niiden jälkiä? Miten saada koira kontaktiin vaikka riista kiinnostaa sitä?

Luento, jonka lopuksi on aikaa kysymyksille!


Tule mukaan VIP-jäsenenä

VIP-jäsenenä näet myös kaikki aiemmin julkaistut videot sekä tulevat vuoden ajan, pääset suljettuun fb-ryhmään ja saat ilmaisen puhelinneuvonnan.

Osta 24 h tutustumisjäsenyys tästä:

Lisää ostoskoriin

Osta vuoden KoiraVip-jäsenyys tästä:

Osta jäsenyys

Jos olet jo VIP-jäsen, kirjaudu sisään nähdäksesi VIP-sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Liity VIP-jäseneksi nähdäksesi VIP-sisällöt!

 

 

Slide 1
Otsikko

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Etiam quis metus in enim congue ornare. Sed vitae leo placerat, venenatis massa at, dictum nisl. Suspendisse efficitur eros ligula, eget dapibus ex pellentesque quis. In nec quam auctor, aliquet ex vitae, suscipit lectus.

Slide 2
Otsikko

Fusce ipsum diam, consequat nec rhoncus ut, bibendum sit amet lorem. Suspendisse nec neque nec quam dictum scelerisque et eu quam. Proin interdum vestibulum urna eleifend feugiat. Integer id ipsum pretium, egestas augue at, suscipit turpis.

Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Koko kalenteri:

kesäkuu 2023

MA
TI
KE
TO
PE
LA
SU
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2

Maanantailuennot:

No event found!

Livekoulutukset:

No event found!

Hihnakouluttaja palaute

Osallistuin hihnakouluttaja koulutuksiin 2020-2021. Koin koulutuksen erittäin hyödylliseksi ja monipuoliseksi. Sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännöntreenejä. Koulutuksen myötä oma ymmärrys ja ajatukset hihnakäytöksestä muuttuivat paljonkin ja näin ollen pystyn tarjoamaan huomattavasti parempaa palvelua ja uusia ideoita niin yksityiskoulutuksissa, kuin hihnakursseilla! Aiemmin inhosin hihnakurssien pitämistä ja nyt ne ovat mieluisia kursseja vetää. Suosittelen lämpimästi!

Kia Stenlund

Hihnakouluttajakurssi

Huippu kurssi, sisältää valtavasti tärkeitä asioita, ihan must kaikille hihnakursseja vetäville! Opit ajattelemaan hihna-asioista laajemmin, opit opettamaan ihmisiä paremmin. Heittämällä paras kurssi, millä olen ikinä ollut!

Anu