Freestyle – temppukurssi

Koirien temppukurssilla otetaan koirasi osaamat taidot hyötykäyttöön ja laitetaan ne yhteen! Kurssilla sinulle suunnitellaan oma ohjelma tai koreografia, jossa pääset hyödyntämään kaikkia koirasi ja sinun lempitemppuja. Tarkoituksena on luoda juuri teille sopiva ohjelma, jossa eri temput liitetään toisiinsa sujuvaksi kokonaisuudeksi.

Kurssi sopii kaikille, mitään osaamisvaatimuksia ei ole – kurssilla voidaan myös harjoitella uusia temppuja. Kurssi on mitä mainioin oheistreeni tokoilijoille tai rallytokoilijoille, jotka haluavat harjoitteluunsa vaihtelua! Kurssi sopii esimerkiksi palkattomuuden tai tuttujen taitojen varioinnin harjoitteluun hyvin.

Kaikki koirat osaavat monenlaisia tehtäviä ja temppuja, mutta ne jäävät usein irrallisiksi eikä niitä pääse hyödyntämään sellaisinaan. Freestyle-temppukurssilla voit koota lempitempuistasi juuri sinulle ja koirallesi sopivan ohjelman, jossa ei ole mitään ärsyttävää mukana! Pääset kerrankin valitsemaan vain ne parhaat ja hauskimmat jutut ja tehdä vain niitä!

Freestyle viittaa koiratanssiin, ja kurssi luo sinulle hyvän pohjan suunnitella omaa tanssiohjelmaa. Tällä kurssilla keskitytään liittämään temppuja toisiinsa niin, että se on hauskaa sekä koirasta että ohjaajasta!

Kouluttaja on Lahen Murren Leea Sarén, eläintenkouluttaja EAT. Leea on kannustava ja luova kouluttaja, joka keksii jokaiselle koirakolle omannäköiset ohjelmat! Laita jo etukäteen tietoa, mitä kaikkia temppuja koirasi osaa, niin Leea voi suunnitella alustavaa ohjelmaa jo ennen ensimmäistä tapaamista.

Kurssilla harjoitellaan joko pareittain tai yksitellen, riippuen kerrasta ja sisällöstä. Kurssi on suunniteltu niin, että ehdit katsoa myös muita ja koirasi pääsee välillä lepäämään autoon. Ehdit jutella ja nauttia kiireettömästä ilmapiiristä, saat myös ideoita toisten treeneistä!

* Paikka: Nukarintie 24, Jokela
* Koirakoita: neljä
* Aikaa: kaksi tuntia
* Kertoja: kolme
* Kirjoita ilmoittautuessasi: mikä koira sinulla on ja mitä temppuja se osaa!
* Sopii reaktiivisille koirille!
* Sopii herkästi turhautuville/haukkuville koirille!

Kurssin päivät:

– 18.2. klo 11-13
– 18.3. klo 11-13
– 15.4. klo 11-13

Pvm

18 helmi 2023
Expired!

Aika

11:00 - 13:00

Hinta

$179.00

Sijainti

Jokela
Kategoriat
Leea Sarén

Järjestäjä

Leea Sarén
Puh.
044 071 2801
Sähköposti
leea@lahenmurre.fi
Verkkosivusto
Koirakoulu Lahen Murre

Mitä mielessä?

Lähetä viesti

[contact-form-7 id="21"]