Käsittelyn paritunti

Haluatko harjoitella eläinlääkärikäyntiä varten kiireettömästi ja ilman stressiä? Kaipaatko kouluttajan vinkkejä siihen, miten koiraasi voi rauhassa tutustuttaa uusiin ihmisiin? Tunnistatko jonkin seuraavista ongelmista omaksesi?

  • Koiraa pelottaa eläinlääkärissä
  • Koira murisee jos siihen yrittää koskea
  • Koira ei uskalla mennä vaa’alle tai sen on vaikea pysyä pöydällä
  • Koiraa ei voi vieras ihminen lainkaan koskettaa
  • Koira ei anna katsoa hampaita näyttelytreeneissä

Mikäli tunnistat yhden tai useamman, käsittelyn paritunti on sinulla ja koirallesi hyödyllinen. Tunti jaetaan kahden koirakon kesken niin, että toinen koirakko on puuharadalla sillä välin kun toisen kanssa harjoitellaan. Olette siis yhtä aikaa isossa hallissa, tarvittaessa näköesteiden takana.

Käsittelyharjoituksissa on tärkeää panostaa koiran palautumiseen, siksi puuharataa käytetään tässä taukotoimintana. On tärkeää myös jaksottaa harjoitukset lyhyisiin hetkiin, koska harjoittelu vieraan ihmisen kanssa voi olla koiralle kuormittavaa. Kumpikin koirakko saa hyvät, etenevät treenit ja ohjeet kouluttajalta jatkoon.

Voit tulla tunnilla ongelman kanssa tai vain hakemaan varmuutta esimerkiksi koiran lääkärikäyntiä varten!

Tunti pidetään Rallitassun hallilla Jokelassa, osoitteessa Nukarintie 24. Kouluttajana on Jenny Hanhilahti. Mukaan mahtuu kaksi koirakkoa ja ajankohta on 2.2. klo 15.30-16.30.

 

Pvm

02 helmi 2023
Ongoing...

Aika

03:30 - 16:30
Kategoriat
Jenny Hanhilahti

Järjestäjä

Jenny Hanhilahti
Puh.
0405618908
Sähköposti
jenny.hanhilahti@gmail.com

Mitä mielessä?

Lähetä viesti

[contact-form-7 id="21"]