Reaktiivisten koirien kuukausitreenit Jokelassa tammi-toukokuussa

Reaktiivisten koirien kuukausitreenit

Kaipaatko koirasi kanssa säännöllistä treeniä samanhenkisten pienryhmässä? Onko koirasi kenties reaktiivinen eli reagoi herkästi treenipaikan häiriöihin, kuten muihin koiriin ja ihmisiin? Oletko huomannut, että koirallesi on vaikeaa keskittyä koko tunnin ajan tavallisissa treeneissä?

Tule mukaan reaktiivisten koirien kuukausitreeneihin! Kuukausitreenit soveltuvat kaikille koirakoille, jotka haluavat harjoitella harrastamisen ja arjen perustaitoja turvallisessa ja hallitussa ympäristössä ammattilaisen ohjauksessa. Kurssi sopii erityisesti henkilöille, jotka ovet jo aiemmin treenanneet Jaanan ohjauksessa tai ovat käyneet tyytyväinen harrastuskoira-kurssin verkossa tai livenä.

Kurssilla voit keskittyä harjoittelemaan itsellesi tärkeitä asioita, olivatpa ne koirahäiriöitä tai luoksepäästävyyden opettelua koiran ehdoilla. Jokainen voi siis itse vaikuttaa siihen, mitä haluaa harjoitella – mahdollisuuksia on monia – taukotoiminta, palkitseminen, ohitusharjoittelu ja monet muut reaktiivisen elämää helpottavat teemat.

Kuukausitreeniryhmä kokoontuu viisi kertaa.

Treeniryhmä kokoontuu torstaisin klo 16.45 Rallitassun koulutushallilla Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24. Treeniaika on kaksi tuntia/ 4 koirakkoa, koska tämä mahdollistaa lyhyemmät treenijaksot ja vastaavasti lepotauot autoissa. Koirat pystyvät hyvin keskittymään kun harjoitus jaetaan kahteen tai kolmeen lyhyempään kokonaisuuteen.

Harjoituksissa treenataan pääasiassa pareittain, jolloin jokaiselle koiralle tulee kaksi vajaan puolen tunnin treeniä parin kanssa ja välissä ne pääsevät autoon lepäämään.

Paikka: Jokela, Nukarintie 24

Aika: torstaisin klo 16.45-18.45

Koirakoita: 4

Kouluttaja: Jaana Pohjola

VIP-jäsenen alennus 30 €

Päivät:

  • 19.1.
  • 16.2.
  • 16.3.
  • 13.4.
  • 11.5.

Pvm

19 tammi 2023

Aika

neljä koirakkoa
16:45 - 18:45

Hinta

$259.00

Lisätietoja

Osta täältä

Sijainti

Jokela
Kategoriat
Jaana Pohjola

Järjestäjä

Jaana Pohjola
Puh.
+358442084420
Sähköposti
jaanapohjola@gmail.com
Verkkosivusto
https://elainkoulutus.fi/jaana-pohjola/
Osta täältä

Mitä mielessä?

Lähetä viesti

[contact-form-7 id="21"]