Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr

Kesä tulee, kelit komistuu ja motivaatio on huipussaan. Nyt voi laittaa hevosen laitumelle ja perehtyä arkea häiritsevien pienten ongelmien korjaamiseen. Tyypillisimpiä ongelmia ovat lastaaminen, kengitysongelmat, jalkojen tai yleisesti letkutus ja lääkäripelko.

Näiden pelkojen syntyyn vaikuttaa monia asia eikä niitä voi aina estää syntymästä. Niitä voi kuitenkin lähes kaikissa tapauksissa kotikutoisesti laimentaa ja jopa poistaa kokonaan – se vaatii vain suunnitelmallisuutta ja vaivannäköä.

Ota haaste vastaan, käytä systemaattista siedättämistä ja vastaehdollista ja postaa videosi tänne!

Vinkkinä lääkäripelkoisille yksi video:

Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr
Jaana on EmailJaana on FacebookJaana on Linkedin
Jaana
Eläinten käytösneuvoja BSc, MSc @ Eläinkoulutusblogi
Uhittelu, ryntäily, merkkailu, rikkinäiset esineet... lista on loputon. Silti eläinten käytösongelmiin löytyy lähes aina ratkaisu jonka avulla voitte elää rakkaan lemmikkisi kanssa sulassa sovussa monia onnellisia vuosia. Olitpa sitten koiran-, kissan- tai hevosen omistaja, olet tervetullut blogiini!

Mitä mielessä?