Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr

Onnellista vuotta 2016 kaikille lukijoilleni!

Aloitamme tammikuun 15. päivä laajan verkkovalmennuskokonaisuuden kaikille hevosihmisille. Ensimmäinen osa käsittelee hoitotoimia ja mm. jalkojen nostamista. Voit saada apua orastavaan eläinlääkäripelkoon tai kengitysongelmaan, tai voit kouluttaa nämä taidot vaikkapa varsallesi.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Saat valmennuksessa henkilökohtaista opastusta ja tukea sekä laajat opetusmateriaalit käyttöösi. Näytämme videoiden avulla, miten koulutus käytännössä toteutetaan. Seuraavissa osissa käsitellään varustamista, turvallista selkäännousua sekä apujen opettamista ja muuta ratsastukseen liittyvää.

Tule mukaan kurssille! Ilmoittaudu sähköpostitse jaanapohjola@gmail.com

Kerro viestissä, haluatko koko vuoden valmennuksen (1000 €) vai yhden kurssin (129 €).

Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr
Jaana on EmailJaana on FacebookJaana on Linkedin
Jaana
Eläinten käytösneuvoja BSc, MSc @ Eläinkoulutusblogi
Uhittelu, ryntäily, merkkailu, rikkinäiset esineet... lista on loputon. Silti eläinten käytösongelmiin löytyy lähes aina ratkaisu jonka avulla voitte elää rakkaan lemmikkisi kanssa sulassa sovussa monia onnellisia vuosia. Olitpa sitten koiran-, kissan- tai hevosen omistaja, olet tervetullut blogiini!

Mitä mielessä?