Tyytyväinen harrastuskoira -kurssit

Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja

Oletko kiinnostunut koiralähtöisestä harrastamisesta? Haluatko uudenlaista näkökulmaa koiran psyykkiseen hyvinvointiin, palautumiseen sekä aidon motivaation löytämiseen? Entä haluatko oppia tuntemaan oman koirasi yhä paremmin ja ottamaan sen yksilölliset luonteenpiirteet paremmin huomioon koulutuksessa?

Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja on pitkä kurssi, joka sisältää seitsemän lähiopetuspäivää. Päivät koostuvat teorialuennoista sekä pienryhmissä järjestettävästä käytännön harjoittelusta. Lisäksi sinulla on käytössä kouluttajan ja ryhmäläisten tuki fb-ryhmän muodossa koko kurssin ajan.

Kurssi on suunnattu eri lajien harrastajille, joita puhuttelee koiran hyvinvointi, palautuminen ja koiran huomioiminen yksilönä. Kurssille osallistujilta toivotaan osaamista kouluttamisen periaatteista sekä teoriatasolla että käytännössä. Kurssi on suunnattu harrastajille, joilla on tietoa ja käytännön kokemusta kouluttamisesta. Kurssi sopii erinomaisesti myös kouluttajille, jotka työskentelevät erilaisten koirien parissa.

Kurssin aiheet

  • Koiran, käyttäytymisen ja harjoituksen havainnointi
  • Koiran palautuminen ja virikkeiden käyttö
  • Koiran tunnetilat ja aito motivaatio
  • Hallinnan tunne harjoittelussa
  • Valinnanvapaus ja konfliktin purku lajiharjoittelussa
  • Tukitaidot ja vireenhallinta
  • Ongelmatilanteiden monipuolinen hoito

Kurssin toteutusvaihtoehdot

Minulla on zoom-ohjelma käytössä, joten luennot on mahdollista hoitaa etänä.

  1. Lähiopetus ja käytännön treenit – perinteinen tapa järjestää koulutus on lähiopetus, jossa päivä alkaa parin tunnin luennolla ja sen jälkeen käytännön treenit koirakoille esimerkiksi pareittain tai kolmen hengen ryhmissä. Tämä toteutus sopii parhaiten, kun käytettävissä on koirahalli koko päivän ajaksi.
  2. Hybriditoteutus – luennot järjestetään sovittuina päivinä zoom-yhteydellä ja sitten sovitaan erikseen halukkaille käytännön treenipäiviä, joissa mahdollisuus harjoitella kurssin teemoja. Luentopäivien kesto on neljä tuntia sisältäen puolen tunnin tauon. Käytännön treenipäivistä sovitaan erikseen ja ne laskutetaan erikseen. Yleensä käytännön treenipäiviä on sovittu kolme tai neljä kurssin ajalle.
  3. Etäluentototeutus – koulutus on mahdollista järjestää myös kokonaan etänä eli zoom-luennoilla. Luentopäivien kesto on neljä tuntia sisältäen puolen tunnin tauon.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!