Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr

Kanoilla ja muilla tuotantoeläimillä on tehdasfarmeilla niin huonot olosuhteet, että niitä on pidettävä pilvessä ja tanakasti lääkittyinä.

Malliesimerkkiä näyttää USA, jossa tuotantoeläimien ruuansulatukseen päätyy jopa 80 % kaikista maassa valmistetuista antibiooteista.

Antibioottia kasvuun, tautien ehkäisyyn ja terveyteen, arseenia lihan pinkkiin väriin, prozacia ahdistukseen ja kofeiinia ruokahaluttomuuteen – siinä jenkkibroilerin peruskauraa.

Hmm. Miten voi olla mahdollista, että lääkkeet ovat halvempia kuin olosuhteiden parantaminen? Jossain saattaa olla jotain ratkaisevasti pielessä.

Lue lisää:

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/cifamerica/2012/apr/27/scientists-cry-fowl-fda-regulatory-failure

Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr
Jaana on EmailJaana on FacebookJaana on Linkedin
Jaana
Eläinten käytösneuvoja BSc, MSc @ Eläinkoulutusblogi
Uhittelu, ryntäily, merkkailu, rikkinäiset esineet... lista on loputon. Silti eläinten käytösongelmiin löytyy lähes aina ratkaisu jonka avulla voitte elää rakkaan lemmikkisi kanssa sulassa sovussa monia onnellisia vuosia. Olitpa sitten koiran-, kissan- tai hevosen omistaja, olet tervetullut blogiini!

Mitä mielessä?