Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr

Joskus tekee pahaa kun näkee miten paljon ylipainoisia kissoja on. Ylipaino voi johtua väärästä ruuasta (kissa on ehdoton lihansyöjä), toimimattomista ruokintatavoista (kissa ei tarvitse vapaata ruokintaa) tai vaikkapa stressistä. Jos kissan elämässä ainoa asia, johon se voi itse vaikuttaa, on syöminen, voi kissasta kehkeytyä varsinainen tunnesyöppö.

Mitä vähemmän kissalla on järkevää tekemistä, sitä apaattisempi siitä tulee ja sitä enemmän se kerää painoa.

Nyt katseet ruokapussiin. Kissa ei tarvitse hiilihydraatteja. Mitä sisältää kallis kissanruoka? Proteiini 32, rasva 20, hiilihydraatit 34 % + muut aineet päälle.

En ole ravitsemusneuvoja, mutta jokin tässä nyt mättää ja pahasti. Laitetaan kissan vaa’alle ja katsotaan lukemia silmiin. Ja tehdään ruokavalioremontti!

Lue lisää: Your cat

Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr
Jaana on EmailJaana on FacebookJaana on Linkedin
Jaana
Eläinten käytösneuvoja BSc, MSc @ Eläinkoulutusblogi
Uhittelu, ryntäily, merkkailu, rikkinäiset esineet... lista on loputon. Silti eläinten käytösongelmiin löytyy lähes aina ratkaisu jonka avulla voitte elää rakkaan lemmikkisi kanssa sulassa sovussa monia onnellisia vuosia. Olitpa sitten koiran-, kissan- tai hevosen omistaja, olet tervetullut blogiini!

Mitä mielessä?