25.09. - Tyytyväinen eläin, onnellinen omistaja

Lahti

Tyytyväinen eläin, onnellinen omistaja -koulutus täydentää eläinten parissa työskentelevien sekä eläinten kanssa harrastavien henkilöiden osaamista liittyen eläinten käyttäytymiseen, käsittelyyn, kouluttamiseen ja asiakkaiden kohtaamiseen.
Opetus on käytännönläheistä, mutta tutkittuun tietoon perustuvaa. Koulutuksesta saat valmiuksia ymmärtää eläinten käyttäytymistä ja niiden lajityypillisiä tarpeita sekä toimintamalleja eläinystävälliseen käsittelyyn ja eettisiin koulutusmenetelmiin.
Koulutukseen voivat osallistua kaikki eläimistä kiinnostuneet ja eläinten kanssa työskentelevät. Teoriaopetuksessa ei erotella eri eläinlajeja, vaan jokainen osallistuja voi erikoistua omaan eläinlajiinsa kurssiin liittyvien tehtävien kautta.
Koulutuksen järjestää yhteistyössä Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja Jaana Pohjola (elainkoulutus.fi). Elainkoulutus.fi on Suomen suosituimpia eläinten käyttäytymiseen liittyviä sivustoja.
25.09.2019 – 06.05.2020

• Koulutus sisältää 9 lähiopetuspäivää.
• Lähiopetus järjestetään Lahdessa keskiviikkoisin klo 9.30-16.30.
• Lähipäivien lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäistä työskentelyä koulutuspäivien välisenä aikana.

Lähiopetuspäivät 2019:
25.9., 16.10., 27.11., 18.12.

Lähiopetuspäivät 2020:
22.1., 12.2., 25.3., 15.4., 6.5.
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Koulutus sopii eläinalan ammattilaisille ja eläinten kanssa harrastaville sekä eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille.

Lue lisää ja ilmoittaudu!