17.11. - Hihnakävely vuoropuheluksi

Helsinki

HIHNAKÄVELY VUOROPUHELUKSI – LUENTO JA KÄYTÄNNÖN TREENIT

Sunnuntai 17.11.2019 klo 12

Hihnassa kulkeminen on jokapäiväistä toimintaa, jossa pienikin haaste voi tuottaa päänvaivaa. Haasteiden lisäksi hihnassa kulkemiseen liittyy joskus myös ympäristön paineita. Hienoon hihnassa kulkemiseen ei ole olemassa pikaratkaisuja, mutta muutamien perustaitojen avulla tilanteen saa helpommin hallintaan. Kun hihnakävely käännetään vuoropuheluksi, koira saa uusia työkaluja vaikuttaa itsekin lenkin kulkuun.

Luennolla käydään läpi hihnatreenien teoriataustaa ja erilaisia tukitaitoja, joita sitten myös harjoitellaan käytännössä. Puolen tunnin yksityiskoulutuksessa saat vinkit juuri teidän ongelmaan, olipa se sitten vetäminen, rähjääminen tai jokin muu. Saat ideoita, miten voit palkita koiraa lenkillä ilman nameja ja miten voit rakentaa juuri teille sopivaa tapaa kulkea hihnassa!

Huomioithan että yksityiskoulutuksia on seuraamassa myös kuunteluoppilaita.
Omaa vuoroon käytännön koulutukseen osallistuvat koirat odottavat joko autossa tai omassa häkissä koulutustilassa/muualla liikehuoneistossa. Lähellä asuvat voivat myös noutaa koiran kotoa ennen käytännönharjoituksia tai joku muu perheenjäsen voi sen myös harjoitusten alkaessa tuoda paikalle.


JAANA POHJOLA on Portsmouthin yliopistosta valmistunut eläinten käyttäytymisneuvoja, joka on kehittänyt oman hihnakoulutuskonseptin työskennellessään haastavimpien asiakkaidensa kanssa. Hihnakoulutus perustuu siihen, että sekä koira että taluttaja tuntevat olonsa turvalliseksi ja molemmat voivat tehdä aloitteita lenkillä.
Lenkkeilyn pitäisi olla hauskaa, ei totista puurtamista!

Kuuntelupaikan hinta 45 € ja
kuuntelupaikan ja yksityiskoulutuksen hinta 70 €.
Ilmoittaudu täältä!