19.10. - Kysytään koiralta – vahvisteet ja motivaatio

Hollola

Kysytään koiralta – kolmen koulutuspäivän sarja

Osa 2 – vahvisteet ja motivaatio

Tiedätkö mikä palkka on koirasi mielestä paras? Entä tiedätkö mikä sitä oikeasti motivoi? Jos haluat parhaat mahdolliset treenit, sinun kannattaa kääntyä palkka-asiassa sen ainoan oikean asiantuntijan, eli koiran puoleen!

Päivä koostuu kahden tunnin luennosta, jonka jälkeen on mahdollista harjoitella päivän teemalla kolmen koirakon pienryhmissä.

Päivän ohjelma:

10-12 luento
12-12.30 tauko
12.30-13.15 Ryhmä 1
13.30-14.15 Ryhmä 2
14.30-15.15 Ryhmä 3
————————————————————–

Omaehtoisuus, hallinnan tunne ja valinnan vapaus ovat keskeisiä teemoja koiran psyykkisen hyvinvoinnin kannalta. Näiden teemojen toteuttaminen onnistuu helposti pienissä arkipäivän toimenpiteissä, ja niiden avulla koulutus tehostuu ja nopeutuu, suhde omistajan ja koiran välillä paranee ja koiran itseluottamus kasvaa.

Kouluttaminen, oli se kuinka positiivista tahansa, siirtää tietoa pääasiassa yhteen suuntaan. Kun koiralta kysytään asioita, se vastaa ja kun vastaus huomioidaan tekemisessä, kouluttamisesta tulee vuoropuhelua, eikä yksisuuntaista pyytämistä.

Kolme koulutuspäivää perehdyttää osallistujat sekä luentojen että käytännön harjoitusten kautta koiralta kysymisen maailmaan!

KOULUTUSSARJAN MUUT OSAT:

Osa 1 – käsittelytoimet La 14.9. klo 10-16

Haluatko, että käsittelytoimet muuttuvat pakkopullasta ja hampaiden kiristelystä vuoropuheluksi ja mukavaksi yhdessä tekemiseksi? Se on mahdollista, kun otat koiran harjoituksissa aktiivisen toimijan rooliin!

Osa 3 – valinnanvapaus treenissä La 16.11. klo 10-16

Tiedätkö mikä tehtävä tai liike on koirasi mielestä paras? Millä tavalla koirasi suhtautuu taukoihin? Miten voit sitouttaa ja vastuuttaa koiraasi treeneissä? Anna koiralle vapaus valita ja vaikuttaa myös harjoittelun aikana, silloin virheitä tulee harvemmin ja koira on täysillä mukana!

HINTA:
Yhden osan hinta:
Kuunteluoppilas 42€
Koirakko paikka 64€

Osta samantien Kysytään koiralta – koulutussarjan kolme osaa:
Kuunteluoppilas 110€
Koirakkopaikka 180€
Kuunteluoppilas + koirakko paikka yhteen osaan 155€
Kuunteluoppilas + koirakko paikka kahteen osaan 170€

ILMOITTAUTUMINEN:
leea@lahenmurre.fi
Kerro mihin koulutuspäiviin haluaisit osallistua ja haluatko koirakko- vai kuunteluoppilaspaikkan, sekä postiosoitteesi. Koirakkopaikalle haluavilta myös koiran rotu, ikä, sukupuoli.