20.10. - Kysytään koiralta – vahvisteet ja motivaatio

Hamina

Kysytään koiralta – kolmen koulutuspäivän sarja

Osa 2 – vahvisteet ja motivaatio

Tiedätkö mikä palkka on koirasi mielestä paras? Entä tiedätkö mikä sitä oikeasti motivoi? Jos haluat parhaat mahdolliset treenit, sinun kannattaa kääntyä palkka-asiassa sen ainoan oikean asiantuntijan, eli koiran puoleen!

Päivä koostuu kahden tunnin luennosta, jonka jälkeen on mahdollista harjoitella päivän teemalla kolmen koirakon pienryhmissä.

Päivän ohjelma:

10-12 luento
12-12.30 tauko
12.30-13.15 Ryhmä 1
13.30-14.15 Ryhmä 2
14.30-15.15 Ryhmä 3
————————————————————–

Omaehtoisuus, hallinnan tunne ja valinnan vapaus ovat keskeisiä teemoja koiran psyykkisen hyvinvoinnin kannalta. Näiden teemojen toteuttaminen onnistuu helposti pienissä arkipäivän toimenpiteissä, ja niiden avulla koulutus tehostuu ja nopeutuu, suhde omistajan ja koiran välillä paranee ja koiran itseluottamus kasvaa.

Kouluttaminen, oli se kuinka positiivista tahansa, siirtää tietoa pääasiassa yhteen suuntaan. Kun koiralta kysytään asioita, se vastaa ja kun vastaus huomioidaan tekemisessä, kouluttamisesta tulee vuoropuhelua, eikä yksisuuntaista pyytämistä.

Kolme koulutuspäivää perehdyttää osallistujat sekä luentojen että käytännön harjoitusten kautta koiralta kysymisen maailmaan!

Hinta: luento + käytännön harjoitus 70 e ja luento + kuuntelupaikka 40 e.

Ilmoittautumiset: tanja@elainkoulutustaito.fi