02.08. - Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja

Kaarina

Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja on pitkä kurssi, jonka aikana opit koiran psyykkisestä hyvinvoinnista, virikkeistä, omaehtoisuudesta ja valinnan vapaudesta ja opit soveltamaan niitä omalle koirallesi. Kurssi on prosessi, jossa lähipäivä on noin kerran kuussa ja väliaikoina saat tehtäviä, joita tehdä oman koiran kanssa. Osaan kurssipäivistä sisältyy käytännön harjoituksia luennon lisäksi – harjoitukset toteutetaan pienryhmissä.

Mikäli olet aktiivinen harrastaja tai ylipäänsä kiinnostunut koiran hyvinvoinnista ja uusista näkökulmista kouluttamiseen ja lajiharjoitteluun tai koiran mielentilaan, kurssi on oikea valinta. Mikäli olet kiinnostunut omaehtoisuudesta, koiran hallinnan tunteesta tai valintojen tarjoamisesta koirallesi, kurssi on sinulle sopiva! Pitkällä kurssilla sinulla on vertaisryhmän ja kouluttajan tuki yli puolen vuoden ajan! Lisäksi saat käyttöösi kattavat materiaalit kurssin aiheista.

Kurssipäivät ja teemat
2.8.2020 Lajityypillinen käyttäytyminen ja käyttäytymisen mittaaminen
23.8.2020 Virikkeiden käyttö ja koiran palautuminen
13.9.2020 Omaehtoisuus ja hallinnan tunne
11.10.2020 Koiran motivaatio ja mielentila
1.11.2020 Valinnanvapaus lajiharjoittelussa
22.11.2020 Tukitaidot, häiriöt ja vire
13.12.2020 Ongelmatilanteiden purku

Koulutuspäivät sunnuntaisin Klo 10-17. Kurssi on kokonaisuus, joten osallistuminen irrallisille päiville ei ole mahdollista.

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola (MSc, BSc, AmO). Jaanan tärkeitä arvoja ovat omaehtoisuus, hallinnan tunne, aito motivaatio ja valinnan vapaus. Näitä teemoja hän toteuttaa monipuolisissa koulutuksissa eri puolilla Suomea. Jaana on kehittänyt kysytään koiralta-konseptin, johon liittyy erilaisia koiran valinnanvapautta ja hallinnan tunnetta lisääviä harjoituksia. Jaana on erityisesti tunnettu sivustostaan eläinkoulutus.fi

Kurssin hinta on 85€ /pv (yhteensä 595€), jotka laskutetaan aina ennakkoon. Voit myös valita maksutavaksi joko yhdessä erässä, jolloin kokonaishinnaksi tulee 555€ tai 2 erässä, jolloin kokonaishinnaksi tulee 575€. Varaamalla paikkasi ja maksamalla ensimmäisen erän, sitoudut maksamaan kaikki erät aina ennakkoon.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset https://www.pawsiteam.fi/tuote/tyytyvainen-harrastuskoira/