31.01. - Tyytyväinen harrastuskoira – onnellinen omistaja

Nurmijärvi

Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja on pitkä kurssi, jonka aikana opit koiran psyykkisestä hyvinvoinnista, virikkeistä, omaehtoisuudesta ja valinnan vapaudesta ja opit soveltamaan niitä omalle koirallesi.
Kurssi on vuoden kestävä prosessi, jossa lähiopetuspäivien välillä on aikaa harjoitella ja omaksua asioita. Osaan kurssipäivistä sisältyy käytännön harjoituksia luennon lisäksi – harjoitukset toteutetaan pienryhmissä.
Mikäli olet aktiivinen harrastaja tai ylipäänsä kiinnostunut koiran hyvinvoinnista ja erilaisista näkökulmista kouluttamiseen ja lajiharjoitteluun tai koiran mielentilaan, kurssi on oikea valinta.
Mikäli olet kiinnostunut omaehtoisuudesta, koiran hallinnan tunteesta tai valintojen tarjoamisesta koirallesi, kurssi on sinulle sopiva! Kurssi on suunnattu tiedostaville harrastajille, joita kiinnostaa koiran hyvinvointi laajasti.
Pitkällä kurssilla sinulla on vertaisryhmän ja kouluttajan tuki vuoden ajan! Lisäksi saat käyttöösi kattavat materiaalit kurssin aiheista.

31.1. Lajityypillinen käyttäytyminen ja käyttäytymisen mittaaminen
21.3. Virikkeiden käyttö ja koiran palautuminen
25.4. Omaehtoisuus ja hallinnan tunne
13.6. Koiran motivaatio ja mielentila
5.9. Valinnanvapaus lajiharjoittelussa
31.10. Tukitaidot, häiriöt ja vire
19.12. Ongelmatilanteiden purku

Koulutuspäivät sunnuntaisin Klo 10-17
Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola (MSc, BSc, AmO). Jaanan opetuksessa tärkeitä arvoja ovat omaehtoisuus, hallinnan tunne, aito motivaatio ja valinnan vapaus. Näitä teemoja hän toteuttaa monipuolisissa koulutuksissa eri puolilla Suomea. Jaana on kehittänyt kysytään koiralta-konseptin, johon liittyy erilaisia koiran valinnanvapautta ja hallinnan tunnetta lisääviä harjoituksia.
Kurssin hinta on 595€. Mikäli haluat maksaa kurssin osissa, hintaan lisätään laskutuslisä 9 €/lasku (enintään 7 osaa).
Kurssille mahtuu 13 osallistujaa.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu Rallitassun sivuilta!