01.08. - Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja

Tampere

Oletko kiinnostunut koiralähtöisestä harrastamisesta? Haluatko uudenlaista näkökulmaa koiran psyykkiseen hyvinvointiin, palautumiseen sekä aidon motivaation löytämiseen? Entä haluatko oppia tuntemaan oman koirasi yhä paremmin ja ottamaan sen yksilölliset luonteenpiirteet paremmin huomioon koulutuksessa?

Tyytyväinen harrastukoira, onnellinen omistaja on pitkä kurssi, joka sisältää seitsemän lähiopetuspäivää. Päivät koostuvat teoriaopiskelusta sekä pienryhmissä järjestettävästä käytännön harjoittelusta ja havainnointiharjoituksista. Lisäksi sinulla on käytössä kouluttajan ja ryhmäläisten tuki fb-ryhmän muodossa koko kurssin ajan.

Kurssi on kokonaisuus ja prosessi, joten osallistuminen vain yksittäisiin päiviin ei ole mahdollista. Koulutus järjestetään Tamskin hallilla Tampereella.

Lähiopetuspäivät:

1.8. Koiran, käyttäytymisen ja harjoituksen havainnointi
22.8. Koiran palautuminen ja virikkeiden käyttö
12.9. Tukitaidot, häiriöt ja vire
10.10. Koiran tunnetilat ja aito motivaatio
31.10. Hallinnan tunne harjoittelussa
21.11. Valinnanvapaus ja konfliktin purku lajiharjoittelussa
12.12. Ongelmatilanteiden hallinta

Lähipäivien aikataulu:

klo 10-13 teoria/luento
klo 13-14 tauko
klo 14-16.30 käytännön harjoittelu pienryhmissä

Kurssi järjestetään Tamskin hallissa, teoriat pidetään sosiaalitilassa ja käytännön harjoitukset sisäkentällä. Tauon aikana voit hakea koiran kotoa. Käytännön harjoitusten aikataulu sovitaan aamupäivän aikana. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus osallistua käytännön harjoituksiin pienryhmässä.

Kurssi on suunnattu eri lajien harrastajille, joita puhuttelee koiran hyvinvointi. Kurssille osallistujilta toivotaan osaamista kouluttamisen periaatteista sekä teoriatasolla että käytännössä. Kurssi on suunnattu harrastajille, joilla on tietoa ja käytännön kokemusta kouluttamisesta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla jaana@elainkoulutus.fi!

Kurssin hinta on 85 €/päivä ja lasku lähetetään kahta viikkoa ennen lähipäivää.