01.03. - Verkkoluento: hevosen aikabudjetti

Verkossa

Hevosten aikabudjetti
Maanantaina 1.3.2021
klo 18-19.30
Zoom-sovelluksen kautta (testaa sovellusta täällä)

Aikabudjetti kertoo, mihin kaikeken hevonen vuorokauden aikana käyttää aikaa. Aikabudjetin avulla voidaan selvittää, kuinka paljon hevonen on aktiivinen ja passiivinen, kuinka paljon se nukkuu ja kuinka kauan se syö. Aikabudjetti on keskeisin työkalu hyvinvoinnin mittaamiseen.

Hevosen ajankäyttöön voi vaikuttaa, mutta ennen muutosta kannattaa selvittää nykytila. Pelkästään hidasruokkijat tai muu aktivointi ei ole tehokasta, ellei tiedetä nykytilannetta. Nykyisen hetken perusteella tehdään muutoksia, kuten suunnitellaan virikkeitä.

Luennon aikana saat vastauksia näihin kysymyksiin: Miltä hevosen vuorokauden pitäisi näyttää? Mitkä tekijät vaikuttavat aikabudjettiin? Mistä tiedän, onko hevonen riittävän aktiivinen? Miten aikabudjettia voi muuttaa ja milloin sitä kannattaa muuttaa?

Kun ostat luennon, saat ennen sen alkua kutsulinkin sähköpostiisi (yleensä samana päivänä, tuntia ennen luentoa – muista tarkistaa roskapostikansio). Lisäksi saat jälkikäteen linkin luennon tallenteeseen. Luento on VIP-jäsenille ilmainen.

Osta täältä!