23.11. - Verkkoluento: hihnarähinän anatomia

Verkossa

Hihnarähinän anatomia
Maanantaina 23.11.2020
klo 18-20 (luento 1,5 h ja keskustelu 30 min)
Zoom-sovelluksen kautta

HIhnarähinä on yksi yleisimmistä ongelmista koirilla. Rähinän tuoksinassa koira voi purra taluttajaa jalkaan tai hyökätä vastaantulevan koiran kimppuun. Rähjäämiseen vaikuttavat monet seikat ja sen taustalla voi olla useita erilaisia syitä, kuten esimerkiksi pelko ja turhautuminen. Rähinää kannattaa lähestyä mahdollisimman laajalla otteella ja monella pienellä toimenpiteellä, koska koiran toiminnan muuttaminen tavallisten lenkkien aikana satunnaisten vastaantulijoiden kanssa voi ottaa aikaa.

Luennon aikana käymme läpi, miten voit testata oman koirasi kanssa, mikä sitä rähjäämistilanteessa motivoi. On huomattavasti helpompaa lähteä ratkomaan ongelmaa kun koiran oma motivaatio ja tavoite on tiedossa. Saat vinkit yksinkertaisiin tukiharjoituksiin, joita voit tehdä ilman ohitettavia koiria. Lisäksi saat käytännön vinkit siihen, miten juuri sinun koirasi kanssa kannattaa rähjäämistilanteessa toimia.

Saat vastauksia näihin kysymyksiin: Mitkä seikat vaikuttavat hihnarähinän syntyyn? Kuinka haitallista rähjääminen on koiralle? Kuinka nopeasti tuloksia on odotettavissa? Mitä varsinaisessa rähjäystilanteessa kannattaa tehdä?

Osta täältä!