9.11.2020 - Koirienväliset kahnaukset ja riidat

Verkossa

Koirienväliset riidat

Koirien välillä voi syntyä kahnausta, olivatpa ne toisilleen vieraita tai parhaita kavereita. Koirienväliset riidat saman perheen koirien välillä ovat kuluttavia ja raastavia ja niihin liittyy usein eri asteisia yhteenottoja ja kyräilyä. Vihamies voi löytyä myös naapurista tai kyliltä, emmekä aina voi tarkalleen tietää, mistä vihanpito alun perin on syntynyt. Ongelman vakavuuteen vaikuttaa se, kuinka paljon vihamiehen kanssa tarvitsee viettää aikaa.

Luennon aikana käymme läpi, mistä eri syistä koirien yhteenotot syntyvät ja mitkä asiat vaikuttavat riitoihin pitkässä juoksussa. Saat vinkit siihen, millä tavoin voit pyrkiä vaalimaan rauhaa saman perheen koirien välillä. Saat myös vinkit siihen, miten arkkivihollisten uudelleentutustuminen kannattaa aloittaa. Käymme läpi hyödylliset tausta- ja tukitaidot, joista on apua sujuvan arjen rakentamisessa.

Saat vastauksia näihin kysymyksiin: Miksi koirat tappelevat keskenään? Mitkä tekijät altistavat tappeluille? Millaiset koirat tulevat parhaisten toimeen? Miten koirat kannattaa tutustuttaa toisiinsa? Mitä taitoja kaikille perheen koirille kannattaa opettaa?

Katso luento VIP-jäsenenä

VIP-jäsenenä näet myös kaikki aiemmin julkaistut videot sekä tulevat vuoden ajan, pääset suljettuun fb-ryhmään ja saat ilmaisen puhelinneuvonnan.

Jos olet jo VIP-jäsen, kirjaudu sisään nähdäksesi VIP-sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Liity VIP-jäseneksi nähdäksesi VIP-sisällöt!