Miten kesyttää arkaa kissaa?

Moni kissa on arka, eli suhtautuu varauksella uusiin asioihin, tiloihin ja ihmisiin. Kissoissa on kuitenkin suuria luonne-eroja ja varsinkin löytöeläintalossa on hyvin vaikea arvioida, millainen kissa oikeasti on kotiutuessaan. Kissoilla on kaksi perustyyliä ilmentää stressiä; aktiiviset ilmentäjät näyttävät stressinsä hyvin selkeästi ja passiiviset taas piilottavat stressinsä ja itsensä.

Aremmastakin kissasta saa kotioloihin reippaan, kun jaksaa antaa kissalle aikaa kotiutua ja kasvattaa sen turvallisuudentunnetta sopivasti.


Liittymällä VIP-jäseneksi saat enemmän

VIP- ja kissaVIPPI jäsenenä näet tunnin mittaisen luennon, jossa käyn läpi aran kissan kesyttämistä turvallisuudentunteen kautta. Kissalle on tärkeää kokea monenlaista turvaa, ja ihmisellä on erittäin keskeinen rooli kissan kotiutumisprosessissa ja sitä myötä kesyyntymisessä.

Luennolla annan vinkit tilaratkaisuihin, passiiviseen ja aktiiviseen altistukseen sekä stressinhallintaan aran kissan kohdalla.

VIP-jäsenenä näet myös kaikki aiemmin julkaistut videot sekä tulevat vuoden ajan, pääset suljettuun fb-ryhmään ja saat ilmaisen puhelinneuvonnan.

Jos olet jo VIP-jäsen, kirjaudu sisään nähdäksesi VIP-sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Liity VIP-jäseneksi nähdäksesi VIP-sisällöt!

Mitä mielessä?