Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr

Jos eläimillä olisi oma apula..

“Annetaan pitovaikeuksien vuoksi kolmekymppinen leikkaamaton Jarmo. Jarmolla on tapana karkailla ja hihnakäytöksessäkin on toivomisen varaa. Jarmo on äänekäs ja on kova komentamaan meitä. Toivomme, että sinulla olisi aikaa ja intoa sosiaalistaa Jarmoa. Sopisi parhaiten maalle. Jarmo kaipaa paljon liikuntaa, silloin pahat tavat jäävät vähemmälle.”

“Joudumme luopumaan omistajastamme elämäntilanteen muuttumisen takia. Leila on nuori, vaalea henkilö joka on hyvin kiltti ja hiljainen. Leila stressaantuu muita ihmisiä ja koiria nähdessään ja nyt etsimme hänelle mukavaa loppuelämän kotia. Hiljaisena tyyppinä soveltuu myös kerrostaloon.”

“Ripa ja Lenni, 7- ja 3-vuotiaat pojat etsivät uutta kotia. Eivät täysin sisäsiistejä. Hyvin energisiä, vaativat koiralta kärsivällisyyttä ja pitkää pinnaa. Näitä kaveruksia on helppo viihdyttää. Bonuksena runsaasti leluja mukaan.”

“Kiire! Annetaan keskiäkäinen omistaja pikaisesti koiraperheeseen – tämä tapaus ei sovi kissoille. Vaihdossa huomioidaan omistaja, joka ei niin vahdikas ja raisu.”

“Vaihdetaan takakireä Tuulikki leppoisampaan harrastuskaveriin. Tuulikilla on kapasiteettia isoihin luokkiin, mutta hänellä on taipumusta välineurheiluun. Toivon Tuulikille tallia, jossa häneen suhtaudutaan pitkämielisesti. Mukaan saa 78 ravinnepurkkia ja 24 loimea.”

Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr
Jaana on EmailJaana on FacebookJaana on Linkedin
Jaana
Eläinten käytösneuvoja BSc, MSc @ Eläinkoulutusblogi
Uhittelu, ryntäily, merkkailu, rikkinäiset esineet... lista on loputon. Silti eläinten käytösongelmiin löytyy lähes aina ratkaisu jonka avulla voitte elää rakkaan lemmikkisi kanssa sulassa sovussa monia onnellisia vuosia. Olitpa sitten koiran-, kissan- tai hevosen omistaja, olet tervetullut blogiini!

2 kommenttia kirjoitukseen “Myydään, vaihdetaan omistajia

Mitä mielessä?