Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr

Myydään ajanpuutteen vuoksi kokeneelle harrastajalle tai ammattilaiselle: Molli-Jori!

Jori osaa auttavasti helpon C:n asiat. Unissaan hän on kisannut Maltalla pyhää yrjöä. Jori on tyypillinen rehellinen suokki, jonka valmentamiseen on uhrattu vaivaa ja aikaa. Fyysisesti hyvässä kunnossa, kuitenkin selkeästi huomaa kokemattomuuden kisatilanteissa. Jorin on arvioinut asiantuntija, joka pitää varmana, että ongelmat esteillä johtuvat palleista, jotka hiertävät. Asiantuntijoiden mukaan ruunaus auttaa tähän ongelmaan. Jori on tasoltaan re 60, mutta päiväunelmissa hypätty huomattavasti isompia.

Jori on lupsakka ja tulee monien kanssa juttuun. Sille pitää vain näyttää kuka käskee. Joskus se äijäilee ja joskus taas on hyvinkin tammamainen, päivästä riippuen. Huomaa kyllä käsittelijästä, milloin ei ole skarppina ja kokeilee. Saattaa myös kiukutella hoitotilanteissa ja pelleilee melko usein. Tästä syytä vain kokeneelle; aloittelijaa kusettaa mennen tullen.

Jori on asiallinen liikuttaa, jos sen annetaan ensin purkaa pöllöenergiat liinassa. Kunnon revittelyn jälkeen se on rento ja harmiton tapaus, eikä näe mörköjä maneesin nurkissa. Puhtaat askellajit löytyvät, erityisen laadukas kaksitahtinen käynti, toisessa etupolvessa hieman sanomista vanhan vamman takia.

Rakenne korrekti ja kevyt, suomalaiseksi sporttinen. Potentiaalia löytyy, kun vain joku jaksaa laitella. Kevyttä mahaa kerää vapaalla ruokinnalla, mutta liinan päässähän se läski sulaa.

Tule kokeilemaan ja ihastu! Vaihdossa huomioidaan nuorempi ja kyvykkäämpi ihminen, tulee koulutustaitoiselle.

 

 

Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr
Jaana on EmailJaana on FacebookJaana on Linkedin
Jaana
Eläinten käytösneuvoja BSc, MSc @ Eläinkoulutusblogi
Uhittelu, ryntäily, merkkailu, rikkinäiset esineet... lista on loputon. Silti eläinten käytösongelmiin löytyy lähes aina ratkaisu jonka avulla voitte elää rakkaan lemmikkisi kanssa sulassa sovussa monia onnellisia vuosia. Olitpa sitten koiran-, kissan- tai hevosen omistaja, olet tervetullut blogiini!

2 kommenttia kirjoitukseen “Myynnissä!

Mitä mielessä?