Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr

Ihmiset vaativat joka vuosi lisää liksaa, vaikka työ käy aina vain helpommaksi. Samasta työstä pitää saada lisää rahaa, vaikka se ei enää vuosien jälkeen ole yhtä haastavaa ja sen saa tehdyksi nopeammin.

Eläimillä tilanne on päinvastainen. Niille tapahtuu, kuten ihmisillekin kai pitäisi tapahtua – työn tekemisestä itsestään tulee palkitsevaa ja kunhan työn on oppinut, sen tekee lopulta ilman palkkaa – tekemisen ilosta.

Alkuvaiheen perehdyttämiseen kannattaa panostaa oikeilla palkkioilla ja hyvillä eduilla. Näin saadaan innokas yhteistyökumppani, joka tekee työtä lauleskellen.

Lue myös!

Herkuttajan uskottavuus

Enemmän painia, vähemmän reeniä

Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr
Jaana on EmailJaana on FacebookJaana on Linkedin
Jaana
Eläinten käytösneuvoja BSc, MSc @ Eläinkoulutusblogi
Uhittelu, ryntäily, merkkailu, rikkinäiset esineet... lista on loputon. Silti eläinten käytösongelmiin löytyy lähes aina ratkaisu jonka avulla voitte elää rakkaan lemmikkisi kanssa sulassa sovussa monia onnellisia vuosia. Olitpa sitten koiran-, kissan- tai hevosen omistaja, olet tervetullut blogiini!

Mitä mielessä?