Palvelut

Onnellinen eläin – onnellisempi arki

  • Kun hevosesi pelkää tai käyttäytyy aggressiivisesti, kieltäytyy menemästä traileriin tai sitä on hankala hallita
  • Kun koirasi rikkoo paikkoja ja sen käytös häiritsee koko perhettä, naapureita ja vastaantulijoita
  • Kun kissasi pissailee mihin sattuu, naukuu keskellä yötä ja käyttäytyy levottomasti

…etkä enää tiedä mitä tekisit, minä voin auttaa.

Olen Jaana Pohjola, koulutukseltani eläinten käytösneuvoja MSc, BSc ja autan ammatikseni kaltaisiasi elämään parempaa arkea heidän omien koti- ja harraste-eläintensä kanssa.

Toimin Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella, mutta kuljen paljon eri puolilla maata – ota yhteyttä!

 

Et ole yksin ongelmiesi kanssa.

Tässä on vain muutama esimerkki tilanteista, joissa turhautuminen on käännetty voitoksi

Trailerissa aiemmin panikoinut suomenhevonen on nykyisin rento matkustaja. Omistaja sai tallikäynnillä koulutusohjeet ja sai ongelman selätettyä parissa kuukaudessa. 

Asuntoa yksin ollessaan tuhonnut saksanpaimenkoira sai yksilöllisen virikeohjelman ja viettää nykyisin omistajien työpäivän ajan sohvalla makoillen. 

Kissalle, joka mourusi ja mellasti öisin, laadittiin virikeohjelma. Virikeohjelman toteuttamisen myötä omistajat saavat jälleen nukkua.

Muistathan käyttää lemmikkisi eläinlääkärissä, kun sen käyttäytyminen muuttuu. Lääkäri voi sulkea pois mahdollisen sairauden käyttäytymisen taustalla.

Yksityisasiakkaiden lisäksi koulutan myös eläinalan ammattilaisia tunnistamaan erilaisia oireita jotka ovat ympäristöstä johtuvia ja liittyvät eläimen käyttäytymiseen.

Näin palvelen

Minut voi myös tilata kotikäynnille, oli kyseessä kissa, koira, hevonen tai vaikkapa kani.

Koiranomistajana voit myös osallistua pentu- tai arkitottelevaisuuskursseilleni, joita pidetään Hollolan Dog Spa Centerissä. Koiranpentujen omistajia autan pentuperehdytyspaketin avulla, joka sisältää kotikäynnin ja pentu tuli kotiin-luennon. Hihnakäytökseen tai muihin arkitaitoihin sopii pienryhmäkoulutus.

Hevosenomistajia palvelen tallikäynneillä. Lastauskoulutusta tarjoan sekä yksityisopetuksena että pienryhmille.

  • Pienryhmille järjestän räätälöityjä koulutuksia, joissa paneudutaan erikoistilanteisiin kuten hevosen lastaus-, lääkintä- ja kengitystilanteet. Kokoa oma 4-8 hengen ryhmä ja ota yhteyttä niin sovitaan yksityiskohdista!
  • Yrityksille ja yhdistyksille pidän koulutuksia ja luentoja liittyen lajityypilliseen käyttäytymiseen, virikkeisiin, kouluttamiseen sekä erilaisiin erikois- ja ongelmatilanteisiin.

Tilaa luento tai koulutus täältä. Toiminta-alueeni on koko Suomi.