Yksityishenkilöille

Olitpa sitten pitkän kokemuksen omaava harrastelija tai tuore lemmikinomistaja, autan mielelläni sinua ja lemmikkiäsi ymmärtämään toisianne paremmin. Teen töitä kaikenlaisten eläinten kanssa, eikä mikään karvainen tai karvaton kaveri ole minulle liian suuri tai pieni.

Tarjoan tällä hetkellä seuraavia palveluita yksityishenkilöille:

Eläinkoulutus.fi -sivuston jäsenyys

Haluatko oppia uutta eläimistä ja niiden kouluttamisesta? Hyppää mukaan iloiseen joukkoomme ja liity Eläinkoulutus.fi -sivuston jäseneksi. Pääset tutustumaan vuorokaudeksi hintaan 2,99! Jäsenenä sinulla on pääsy vain jäsenille tarkoitettuun videomateriaalin, jotka havainnollistavat hyvin oppimistilanteita eri eläinten kanssa.

VIP-jäsenenä näet kaikki videot ja lisäksi pääset kuulemaan kaikki podcastit ja saat lisäksi alennusta livekoulutuksista!

Liity jäseneksi nyt!

Kotikäynnit

Tällä hetkellä pystyn tekemään kotikäyntejä vain satunnaisesti.

Puhelinneuvonta

Käyttäytyykö eläinystäväsi huonosti ja apua ongelmaan pitäisi saada HETI? Nopea apu on vain puhelinsoiton päässä. Puhelinneuvonta sopii, kun haluat uudenlaista näkökulmaa tai vinkkejä harjoitteluun.

Puhelinneuvonta 40 €, voit sopia ajan whatsapilla 0442084420.

Koulutukset ja luennot

Järjestän erilaisia koulutuksia eläinten käyttäytymiseen tai hyvinvointiin liittyvissä teemoissa, usein myös muiden ammattilaisten kanssa. Tällä hetkellä kysytyimpiä koulutuksiani ovat olleet koirien hihnavalmennus, hevosten lastauskoulutukset sekä muut hevoskoulutukset.

Tulevat koulutustapahtumat voit tarkistaa koulutuskalenteristani.
Kysy yksityisiä koulutuksia tai valmennuksia suoraan minulta!

Kysy lisää!