Yksityishenkilöille

Olitpa sitten pitkän kokemuksen omaava harrastelija tai tuore lemmikinomistaja, autan mielelläni sinua ja lemmikkiäsi ymmärtämään toisianne paremmin. Teen töitä kaikenlaisten eläinten kanssa, eikä mikään karvainen tai karvaton kaveri ole minulle liian suuri tai pieni.

Tarjoan tällä hetkellä seuraavia palveluita yksityishenkilöille:

Eläinkoulutus.fi -sivuston jäsenyys

Haluatko oppia uutta eläimistä ja niiden kouluttamisesta? Hyppää mukaan iloiseen joukkoomme ja liity Eläinkoulutus.fi -sivuston jäseneksi. Pääset tutustumaan kolmella vuorokaudeksi hintaan 2,99! Jäsenenä sinulla on pääsy vain jäsenille tarkoitettuun videomateriaalin, jotka havainnollistavat hyvin oppimistilanteita eri eläinten kanssa.

VIP-jäsenenä näet kaikki videot ja lisäksi pääset kuulemaan kaikki podcastit ja saat lisäksi alennusta livekoulutuksista!

Liity jäseneksi nyt!

Kotikäynnit

Käyttäytyykö lemmikkisi toisin kuin toivoisit? Pissaileeko kissa kaikkialle muualle kuin hiekkalaatikkoonsa tai rähiseekö koira remmissä? Voit kutsua minut apuun paikan päälle!

Havainnoimalla eläimen ja sen omistajan käytöstä paikan päällä, arjen ongelmat lähtevät ratkeamaan hyvinkin nopeasti. Älä jää yksin tilanteessa, jossa rakkaasta lemmikistä paljastuu hankalampi puoli, vaan ota rohkeasti yhteyttä!

Hinnasto

Päijät-Häme ja Kymenlaakso95 €
Uusimaa ja Kanta-Häme115 €
Muu SuomiKysy sähköpostilla!

(sisältää matkakulut ja alv 24 %)
Käynti laskutetaan jälkikäteen

Puhelin- ja sähköpostineuvonta

Käyttäytyykö eläinystäväsi huonosti ja apua ongelmaan pitäisi saada HETI? Nopea apu on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä. Puhelin- ja sähköpostineuvonta sopii, kun aikaa ei ole henkilökohtaiseen käyntiin ja kun pystyt kuvailemaan ongelmatilanteen mahdollisimman yksityiskohtaisesti.

Mitä nopeammin käytöshäiriöön puututaan, sitä helpompi se on korjata. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Hinnasto

Puhelinneuvonta 40 €
Sähköpostineuvonta 60 €

Koulutukset

Järjestän erilaisia koulutuksia eläinten käyttäytymiseen tai hyvinvointiin liittyvissä teemoissa, usein myös muiden ammattilaisten kanssa. Tällä hetkellä kysytyimpiä koulutuksiani ovat olleet koirien hihnavalmennus, hevosten lastauskoulutukset sekä muut hevoskoulutukset.

Tulevat koulutustapahtumat voit tarkistaa koulutuskalenteristani.
Kysy yksityisiä koulutuksia tai valmennuksia suoraan minulta!

Kysy lisää!