Kahden kouluttajan tokopäivä Kouvolassa

Suosittu kahden kouluttajan päivä nyt Kouvolassa! Saat etukäteen luennon podcastina ja koulutuspäivässä saat keskittyä vain ja ainoastaan oleelliseen eli treenaamiseen! Mitä aiemmin ilmoittaudut mukaan, sitä varmemmin pystyt vaikuttamaan luennon sisältöön!

Janika keskittyy tekniikkaan ja liikkeisiin sekä palkkaamisen tekniikoihin. Jaana auttaa motivaatiossa, tukitaidoissa ja esimerkiksi taukotoiminnassa.

Saat varata puolen tunnin yksityisajan joko vain toiselta kouluttajalta tai molemmilta. Mikäli haluat, saat myös uutena ongelmaklinikan, jossa kaksi kouluttajaa perehtyy juuri sinun koiraasi intensiivisesti 45 minuuttia.

”Parhaimmillaan toko on kaikkea muuta kuin tottelevaisuutta.”

Janika kouluttaa koiralähtöisesti tokoa, jossa kaikki lähtee asenteesta, omaehtoisuudesta ja vastuuttamisesta. Asenteen rinnalla kulkee tekniikka ja liikkeiden hienosäätö; kaikessa taustalla on aktiivisesti osallistuva koira.

”Vire rakennetaan pääosin muualla kuin treenikentällä.”

Jaanan vahvuudet liittyvät koiran ajankäyttöön, havainnointiin ja suhteeseen omistajan kanssa. Kaiken taustalla on sujuva arki, jossa opetellaan lajissa merkitykselliset tukitaidot. Jos jotain ei tiedetä, sitä kysytään koiralta itseltään.

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki koiraharrastajat, kouluttaminen ei ole sidottu yhteen lajiin. Varsinkin motivaatio ja tukitaidot sekä esimerkiksi koiran ääntely kesken liikkeiden koskettavat harrastajia yli lajirajojen.

Hinnat:
Yksi puolen tunnin aika 55 €
Kaksi puolen tunnin aikaa 95 €
Yksi 45 aika, jossa kaksi kouluttajaa yhtä aikaa 125 €

Varaa aika jaana@elainkoulutus.fi

Koulutus järjestetään KOuvolassa Tehontie 21, koiraklubin hallissa. Hallissa ei ole vesipistettä, käytössä on bajamaja. Pihalla on hyvin tilaa autoille ja pidetään koirat pääasiassa autoissa odottamassa.

Katso facebook-tapahtuma