Verkkokurssit

Verkkokursseillani voit opiskella eläinten kouluttamista ja käyttäytymistä omassa tahdissasi. Videot, tekstit ja kuvat tukevat oppimistasi ja sinulla on aina mahdollisuus kysyä lisäneuvoja suoraan minulta. Verkkokursseillani pääset tutustumaan myös muihin eläinharrastajiin kurssien omissa Facebook-ryhmissä.

Tyytyväinen koira – onnellinen omistaja

Haluatko oppia tuntemaan koirasi paremmin? Olitpa sitten uusi tai vanha koiranomistaja, niin tämä verkkokurssi tarjoaa varmasti paljon uusia näkemyksiä koiran ymmärtämiseen ja kouluttamiseen.
Kurssin käytyäsi ymmärrät, miten koiraa kannattaa havainnoida ja miksi on niin tärkeää, että koiralta kysytään sen mielipidettä. Osaat suunnitella omalle koirallesi virikkeitä, joista on sille hyötyä. Lisäksi osaat hyödyntää koulutuksessa koiran valinnan vapautta ja osaat ratkoa tyypillisimpiä käytösongelmia.

Lue lisää 
Ilmoittaudu kurssille

Tyytyväinen tokokoira

Etsitkö uutta virtaa tokoharrastukseesi? Kaipaatko uusia haasteita tai haluatko syventää jo aiemmin oppimaasi? Tällä kurssilla on yhdistetty käytösneuvojan ja tokoharrastajan tietämys kokonaisuudeksi, jossa koiran kouluttamisessa huomioidaan niin harjoitukset kuin myös arki treenien ulkopuolella. Kurssin käytyäsi pystyt hyödyntämään arkipäivän tilanteita koulutuksessa ja koirasi nautti treenistä entistä enemmän.

Lue lisää

Ilmoittaudu kurssille

Tyytyväinen hevonen – onnellinen omistaja


Tule mukaan oppimaan hevosista ja niiden käytöksestä! Yhteistyö hevosen kanssa sujuu sitä paremmin, mitä kokonaisvaltaisemmin hevosen tarpeet on otettu huomioon. Tällä verkkokurssilla opit tekemään havaintoja ja tekemään niiden pohjalta muutoksia, jotka vaikuttavat positiivisesti niin hevoseesi kuin teidän väliseen yhteistyöhön. Kurssin jälkeen osaat kouluttaa hevostasi entistä paremmin eläimen omat lähtökohdat huomioiden

Lue lisää 
Ilmoittaudu kurssille