Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr

Sain facebookissa positiivisuushaasteen. Nyt haastan kaikki lukijat mukaan eläinten positiivisuushaasteeseen 🙂

Seuraavan viikon ajan, anna eläimellesi vähintään kolme syytä suhtautua sinuun positiivisesti. Esiinny lemmikillesi vähintään kolmesti päivässä positiivisessa valossa ja katso huomaatko sen käytöksessä tai asenteessa muutosta. Kerro kokemuksistasi kommentoimalla tänne tai facebookiin. Kerro myös, mistä huomaat, että eläin nauttii.

Eläinten kanssa takerrutaan usein ongelmiin ja tehdään vikalistoja. Eläin käy hermoille joskus, ja välillä unohtaa miksi olemme niitä alun perinkään hankkineet. Unohdetaan viat viikoksi ja keskitytään tekemään asioista hauskoja. Eläimet ovat tärkeitä meille, ne alentavat (ainakin parhaimmillaan 🙂 verenpainetta, stressiä ja voimauttavat meitä. Mitä me voimme tehdä niiden hyvinvoinnin eteen, jotta nekin jaksaisivat mahdollisimman hyvin ja kokisivat onnellisuutta ja iloa?

Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr
Jaana on EmailJaana on FacebookJaana on Linkedin
Jaana
Eläinten käytösneuvoja BSc, MSc @ Eläinkoulutusblogi
Uhittelu, ryntäily, merkkailu, rikkinäiset esineet... lista on loputon. Silti eläinten käytösongelmiin löytyy lähes aina ratkaisu jonka avulla voitte elää rakkaan lemmikkisi kanssa sulassa sovussa monia onnellisia vuosia. Olitpa sitten koiran-, kissan- tai hevosen omistaja, olet tervetullut blogiini!

Mitä mielessä?