Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr

Silloin kun ei tarkene olla ulkona voi erilaista ajanvietettä keksiä sisällä. Kuvassa joku voi nähdä oven. Joku toinen, kuten minä, näkee kuvassa trailerin. Eli rampin, pimeän sisätilan ja säädettävät sivulaidat eli ovet – eli täydellisen paikan lastausharjoituksiin!

Sitten vain välineet kehiin, eli raippa, jonka päähän survottu tennispallo sekä herkut. Olin aiemmin opettanut hevosen koskettamaan tennispalloa kepin päässä.

Näytin palloa pimeässä ovensuussa ja hepo marssi kiltisti koskettamaan sitä. Tein noin kymmenen “lastaamista” muutamassa minuutissa. Samalla tuli harjoiteltua suoraan taakseäin peruuttamista. Hauskaa oli!

Jaa artikkeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr
Jaana on EmailJaana on FacebookJaana on Linkedin
Jaana
Eläinten käytösneuvoja BSc, MSc @ Eläinkoulutusblogi
Uhittelu, ryntäily, merkkailu, rikkinäiset esineet... lista on loputon. Silti eläinten käytösongelmiin löytyy lähes aina ratkaisu jonka avulla voitte elää rakkaan lemmikkisi kanssa sulassa sovussa monia onnellisia vuosia. Olitpa sitten koiran-, kissan- tai hevosen omistaja, olet tervetullut blogiini!

Mitä mielessä?