Etävastaanotto eläinten käyttäytymishaasteissa – Jaana Pohjola 1.12. klo 17

Kaipaatko apua koiran, kissan tai hevosen käyttäytymisen kanssa? Haluatko kokeneen ja voimavarakeskeisen kouluttajan apua, mutta et halua kouluttajaa kotiisi? Haluatko käydä asiantuntijan kanssa läpi tilannettanne tarvittaessa useampaankin kertaan?

Etävastaanotolla on aikaa paneutua ongelmaan huolella ja perusteellisesti. Ongelma voi olla mikä tahansa mietityttävä asia lemmikin käyttäytymisen kanssa. Etävastaanotolla voit rauhassa tehdä muistiinpanoja, kotikäynnillä moni asia unohtuu kun pitää jännittää käytännön järjestelyjä. Etävastaanotolla voidaan myös videoyhteyden kanssa harjoitella asioita käytännössä. Etävastaanotto toteutetaan zoomilla tai halutessasi puhelimitse. Ilmoita aikaa varatessasi lisätietoja-kenttään puhelinnumerosi jos haluat käydä keskustelun puhelimitse.

Etävastaanotolla keskustellaan haluamistasi ajankohtaisista aiheista, ja saat harjoitteluvinkkejä arkeen. Valmentajanasi toimii Jaana Pohjola (MSc, BSc), joka on toiminut eläinten käyttäytymisneuvojana vuodesta 2010 asti. Jaanan asiakkaina on vuosien varrella ollut koiria, hevosia ja kissoja. Jaana on myös voimavarakeskeinen työnohjaaja ja ammatillinen opettaja, hänellä on voimavarakeskeinen ote myös eläinten käyttäytymishaasteisiin. Tämä näkyy sillä tavalla, että ohjeet ja ratkaisut suunnitellaan omistajan kanssa yhdessä, ilman syyllistämistä.

Jaanan lähestymistapa käyttäytymisongelmiin on voimavarakeskeinen, ja omistaja on keskeinen toimija prosessissa. Jokainen lemmikinomistaja elää omannäköistä elämää, ja kaikilla on tilanteita matkan varrella, joissa apu ja ulkopuolinen näkemys on tarpeen.

Edellä olevassa listassa olevat aiheet ovat vain esimerkkejä, voit ottaa käsittelyyn minkä tahansa mieltäsi askarruttavan tilanteen tai ongelman! Voit halutessasi ajan varattuasi lähettää ennakkotietoa aiheesta, jota haluat käsitellä osoitteeseen jaanapohjola (a) gmail.com

89,00 

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing HevosVIPPI or KissaVIPPI, or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat