Etsitään lelua tai herkkuja -kurssi 4 kertaa, alkaen 3.2.

Haluaisitko harrastaa koirasi kanssa jotakin, mutta et oikein tiedä mitä? Haluaisitko kehittää jotain hauskaa yhdessä tekemistä koiran kanssa, jota voi harrastaa missä tahansa ja varsinkin kotona? Haluaisitko, että koirasi oppisi odottamaan paikoillaan ja keskittymään yhteiseen juttuunne vieraassakin paikassa?

Mikäli sinua kiinnostaa ennen kaikkea hauska, mutta samalla myös kehittävä puuhastelu koirasi kanssa, tämä kurssi voi olla sinulle sopiva! Kurssi sopii kaikenikäisille koirille!

Kurssin idea on hyvin yksinkertainen ja neljän kerran aikana pääsemme rakentamaan sinulle ja koirallesi hauskan pelin, joka tuottaa iloa molemmille. Rakennamme pelin hyvin yksinkertaisista palikoista, joten teillä ei tarvitse olla mitään pohjataitoja. Pääasia on, että koirallasi on jokin suosikkiherkku tai lelu, joka sitä motivoi!

Kurssin ajankohta: torstaisin klo 19-19.50

  • 3.2. motivaation rakentaminen
  • 17.2. odottaminen
  • 3.2. etsintätehtävät
  • 17.3. kokonaisuuden harjoittelu

Kurssilla on neljä koiraa samaan aikaan isossa hallissa. Koirien välissä on näköesteet, joten kurssille voi tulla vaikka koira ei olisi tottunut toisten koirien läsnäoloon.

Kurssin kouluttaja: Jaana Pohjola

Kurssi sisältä neljä 50 minuutin harjoituskertaa Tuusulan Jokelassa, osoitteessa Nukarintie 24.

Saapumisohjeet:

Halli sijaitsee Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24. Odota pihalla rauhassa oman kurssinne alkua, tulen hakemaan teidät pihalta sisään. Voit pitää koiraa autossa, jotta pihalla ei synny hallitsemattomia koirakohtaamisia.

Hallin pihasta lähtee mukava kävelyreitti, jota voit käyttää koiran lämmittelyyn ja pissatukseen ennen kurssia. Suosittelen mukaan otettavaksi hyviä herkkuja ja koiralle mieluisia leluja. Voit myös ottaa mukaan herrasmiehen asusteen, mikäli koirasi saattaa merkkailla toisten koirien hajuja.

Emme lähetä muita ohjeita tilausvahvistuksen lisäksi, joten laita aika itsellesi muistiin. Kysy lisää sähköpostilla

jaanapohjola (a) gmail.com

119,00 

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat