Hevosen motivaatio

Hevosen motivaatio
Maanantaina 8.2.2021
klo 18-19.30
Zoom-sovelluksen kautta

Hevosen motivaatio on hyvin aliarvostettu asia ja hyödyntämätön potentiaali. Hevosia on kautta aikojan opetettu väistämään painetta ja olemaan esimerkiksi hoitotilanteissa passiivisia. Kuitenkin palkkioiden avulla motivaatio voi herätä aivan uudelle tasolle.

Hevosen motivaation hyödyntäminen lähtee siitä, että tunnistetaan hevosen aito motivaatio kyseisessä tilanteessa. Hevosen voi olla vaikea toimia jos se kokee jossakin tilanteessa ulkoista tai sisäistä konfliktia, ja konfliktikäyttäytyminen syntyykin usein ristiriitaisesta motivaatiosta ja tunnetilasta.

Luennon aikana saat vastauksia näihin kysymyksiin: Mistä tunnistaa aidon motivaation? Miten hevosta voi motivoida? Miksi hevonen reagoi herkkuihin niin voimakkaasti? Mitä eroa on paineen välttelyllä ja herkkujen tavoittelulla?

Kun ostat luennon, saat ennen sen alkua kutsulinkin sähköpostiisi (yleensä samana päivänä, tuntia ennen luentoa – muista tarkistaa roskapostikansio). Lisäksi saat jälkikäteen linkin luennon tallenteeseen. Luento on VIP-jäsenille ilmainen.

15,90 

Checkout - Oma maksutapa kaikille