Hihnalenkkeilyn tukitaidot

Hihnalenkkeilyn tukitaidot
Maanantaina 1.2.2021
klo 18-19.30
Zoom-sovelluksen kautta (testaa sovellusta täällä)

Hihnalenkkeily ei ole yksittäinen tehtävä, vaan monien erilaisten taitojen kokoelma. Lenkkeily on koiraharrastuksen kuninkuuslaji, koska tilanteet ovat niin vaihtelevia ja ennakoimattomia. Mikään yksittäinen taito ei ratkaise lenkkeilyn sujuvuutta, vaan koiraa voi kehittää monesta suunnasta kohti sujuvaa lenkkeilyä.

Tukitaidoksi sanotaan sellaista taitoa, joka ei yksinään ratkaise asiaa, mutta myötävaikuttaa ratkaisun löytymiseen. Lenkkeilyä voi huomattavasti helpottaa erilaisten tukitaitojen avulla – niitä voi kuivaharjoitella kotona kun olosuhteet ovat helpot ja ne voi ottaa käyttöön lenkillä.

Luennon aikana saat vastauksia näihin kysymyksiin: Mitkä ovat lenkkeilyä helpottavia tukitaitoja? Miten voin auttaa koiraa, joka jännittää lenkillä? Entä miten voin auttaa turhautuvaa koiraa? Mitä on ankkurointi ja miten voin saada koiran rauhoittumaan?

Kun ostat luennon, saat ennen sen alkua kutsulinkin sähköpostiisi (yleensä samana päivänä, tuntia ennen luentoa – muista tarkistaa roskapostikansio). Lisäksi saat jälkikäteen linkin luennon tallenteeseen. Luento on VIP-jäsenille ilmainen.

15,90 

Checkout - Oma maksutapa kaikille