Ihmisiä kohtaan varauksellisten koirien treenit alkaen 7.1.

Suhtautuuko koirasi pelokkaasti vieraisiin ihmisiin? Onko sillä haasteita hyväksyä vieraan ihmisen käsittelyä esimerkiksi eläinlääkärissä, sirunlukemisessa tai hieronnassa? Onko teillä haasteita löytää samanhenkisiä treenikavereita ja edistyä treeneissä?

Ihmisiä kohtaan varauksellisille koirille suunnattu kurssi sisältää kolme kahden tunnin treeniä. Koirat harjoittelevat pareittain, jolloin ne pääsevät tekemään useamman kierroksen ja välillä palautumaan autoon. Saat yksilöllistä ohjausta ja pääset tekemään kehittäviä treenejä. Harjoitukset suunnitellaan tilanteen mukaan kullekin osallistujalle.

Kurssi sopii esimerkiksi näiden asioiden harjoitteluun:

• Vieraiden tervehtiminen ja kohtaaminen
  • Luoksepäästävyys, sirun lukeminen, mittaus
  • Ihmisten ohittaminen lenkillä tai rappukäytävässä
  • Näyttelyt ja siellä esimerkiksi hampaiden katsominen

Käytännön treenipäivät

• 7.1. klo 15-17
  • 21.1. klo 15-17
  • 4.2. klo 15-17

Kurssin kouluttaja: Jaana Pohjola

Saapumisohjeet:

Halli sijaitsee Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24. Odota pihalla rauhassa oman kurssinne alkua, tulen hakemaan teidät pihalta sisään. Voit pitää koiraa autossa, jotta pihalla ei synny hallitsemattomia koirakohtaamisia.

Hallin pihasta lähtee mukava kävelyreitti, jota voit käyttää koiran lämmittelyyn ja pissatukseen ennen kurssia. Suosittelen mukaan otettavaksi hyviä herkkuja ja koiralle mieluisia leluja. Voit myös ottaa mukaan herrasmiehen asusteen, mikäli koirasi saattaa merkkailla toisten koirien hajuja.

Emme lähetä muita ohjeita tilausvahvistuksen lisäksi, joten laita aika itsellesi muistiin. Kysy lisää tai ota yhteyttä jos haluat mieluummin maksaa laskulla!

jaanapohjola (a) gmail.com

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

[ssba]

Paytrail-maksutavat