Jaana Pohjola: kaksari reaktiivisille koirille 5.2. klo 17

Reagoiko koirasi voimakkaasti muihin koiriin tai ihmisiin harjoituksissa? Haluaisitko päästä harjoittelemaan koirasi kanssa turvallisesti ja saada harjoitteluun uutta näkökulmaa? Onko koirasi kenties reaktiivinen ja haluaisit itsellesi lisää työkaluja halli- tai ryhmätreeniin?

Kaksarilla saat treenata rauhassa, jolloin 1) saat aikaa pureskella asioita, 2) koirasi ja sinä saatte riittävästi taukoja ja 3) saat yksilöllistä ohjausta ilman kiireen tuntua.

Treenit järjestetään Tuusulan Jokelassa lämpimässä hallissa, joka jaetaan näköesteillä puoliksi; tila on erinomainen reaktiivisille koirille, koska tilaa on reilusti!

Voit itse valita mitä haluat treenata tai mihin kaipaat vinkkejä! Voimme harjoitella esimerkiksi häiriöitä, palkitsemista, taukotoimintaa, malttia ja odottamista tai koiran motivaatioon liittyviä asioita.

Kouluttaja: Jaana Pohjola

Aika: 5.2.2022 klo 17 – kesto 50 minuuttia

Osallistumisohjeet:

Halli sijaitsee Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24. Tulen avaamaan oven muutamaa minuuttia ennen alkua. Voit pitää koiran siihen asti autossa, niin pihalla ei pääse syntymään hallitsemattomia tilanteita.

Hallin pihasta lähtee mukava kävelyreitti, jota voit käyttää koiran lämmittelyyn ja pissatukseen ennen yksäriä. Emme lähetä muita ohjeita tilausvahvistuksen lisäksi, joten laita aika itsellesi muistiin. Lisätietoja-kentässä voit antaa ennakkotoiveita koulutukselle.

57,00 

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat