Kouluttajille: reaktiivisten koirien huomioiminen kursseilla – varausmaksu

Koirankouluttaja – tuskailetko koulutustilassasi ja kursseilla, miten reaktiiviset koirat voisivat pärjätä paremmin toisten kanssa samassa ryhmässä? Kaipaisitko näkökulmia asiakastyöhön ja siihen, millaisilla harjoituksilla reaktiiviset koirat voisivat paremmin osallistua kursseille?

Reaktiivisten koirien huomioiminen kursseilla on tärkeää, koska moni koira käyttäytyy reaktiivisesti, mutta se ei saisi rajoittaa niiden harrastusmahdollisuuksia. Toisin sanoen reaktiivisissa koirissa olisi paljon potentiaalia kursseilla kävijöiksi!

Kurssi on suunnattu koirakoulujen sekä yhdistysten kouluttajille, jotka kouluttaessaan esimerkiksi eri harrastuslajeja törmäävät reaktiivisiin koiriin. Reaktiivinen koira reagoi voimakkaasti esimerkiksi toisiin koiriin tai vieraisiin ihmisiin harjoittelupaikassa.

Neljän päivän kouluttajille suunnatussa koulutuksessa pääset testaamaan erilaisia harjoituksia ja käytäntöjä, joiden avulla voit auttaa reaktiivisten koirien omistajia toimimaan paremmin koiriensa kanssa. Koulutukseen voi osallistua etänä tai paikan päällä, koulutuspäivät järjestetään Tuusulan Jokelassa torstaisin klo 10-17.

Koulutuspäivät:

  • 18.8.2022
  • 1.9.2022
  • 29.9.2022
  • 13.10.2022

Koulutuspäivät koostuvat teorialuennoista, keskusteluista sekä käytännön harjoituksista ulkopuolisten koirakoiden kanssa. Päivien sisältö tallennetaan ja sitä voi seurata paikan päällä tai zoomissa. Kurssiin sisältyy käytännön harjoittelua 16 tuntia itse hankittujen projektikoirien parissa.

Kurssi ei ole suunnattu lenkkeily- tai ohitusharjoitteluun, vaan lajiharrastusten, pentukurssien ja arkitottelevaisuuskurssien kouluttajille ryhmätreenikontekstissa. Osallistujalla tulee olla kokemusta ryhmäkurssien vetämisestä ja asiakastyöstä.

Ilmoittaudu mukaan maksamalla varausmaksu! Loppusumma laskutetaan kurssin aikana erissä.

Kurssin hinta: 429 €

VIP-jäsenen hinta 399 €

 

 

89,00 

Varastossa

Paytrail-maksutavat