Kysytään koiralta – hampaiden katsominen ja luoksepäästävyys 6.1. Jaana Pohjola

Kysytään koiralta – omaehtoisen käsittelyn loppiainen – Jaana Pohjola & Kia Stenlund

Jokainen koira kokee tilanteita, joissa sitä koskettaa vieras ihminen tai tuttu ihminen tavalla, joka herättää koirassa pelkoa. Näitä tilanteita on sekä arjessa että harrastuksissa ja nyt niitä on mahdollisuus harjoitella koiralähtöisellä tavalla!

13.30-16.30 Hampaiden katsominen ja luoksepäästävyys

Onko koirasi yli-innokas tervehtijä, jonka on vaikea pysyä paikoillaan? Jännittääkö koirasi hampaiden katsomista ja yrittää väistää tilannetta?

Ryhmään mahtuu kahdeksan koirakkoa, ja kaikki pääsevät harjoittelemaan hampaiden katsomista ja luoksepäästävyyteen liittyviä taitoja koiran ehdoilla ja omaehtoisuutta vaalien. Mitään pohjataitoja ei vaadita, tämä koulutus sopii koirille, joille mittaustilanne tuottaa pelkoa ja vastustelua. Harjoitukset rakennetaan yksilöllisesti ja pala kerrallaan.

Koulutukseen sisältyy lyhyt luento ja oma treeniaika. Näet myös muiden harjoitukset, jolloin voit saada omaan tekemiseen uutta näkökulmaa. Koirat voivat odottaa omaa vuoroaan joko autoissa tai hallissa sisällä häkeissä.

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat