Kysytään koiralta – Koiran kynsien leikkaus ja muut hoitotoimet 6.1. Kia Stenlund

Kysytään koiralta – omaehtoisen käsittelyn loppiainen – Jaana Pohjola & Kia Stenlund

Jokainen koira kokee tilanteita, joissa sitä koskettaa vieras ihminen tai tuttu ihminen tavalla, joka herättää koirassa pelkoa. Näitä tilanteita on sekä arjessa että harrastuksissa ja nyt niitä on mahdollisuus harjoitella koiralähtöisellä tavalla!

13.30-16.30

Koiran kynsien leikkaus ja muut kotona tehtävät hoitotoimet (Kia Stenlund)

Takkuaako teillä kynsien leikkaaminen? Tuskailetko sen kanssa, että kynnet on kuitenkin leikattava vaikka harjoitellakin pitäisi? Tai onko teillä kotona joku muu haastava käsittelytilanne?

Ryhmään mahtuu kahdeksan koirakkoa, ja kaikki pääsevät harjoittelemaan kynsien leikkaamiseen ja muihin hoitotoimiiin liittyviä taitoja koiran ehdoilla ja omaehtoisuutta vaalien. Mitään pohjataitoja ei vaadita, tämä koulutus sopii koirille, joille käsittely tuottaa pelkoa ja vastustelua. Harjoitukset rakennetaan yksilöllisesti ja pala kerrallaan.

Koulutukseen sisältyy lyhyt luento ja oma treeniaika. Näet myös muiden harjoitukset, jolloin voit saada omaan tekemiseen uutta näkökulmaa. Koirat voivat odottaa omaa vuoroaan joko autoissa tai hallissa sisällä häkeissä.

44,00 

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat