Kysytään koiralta® – tyytyväinen lenkkikaveri -koirankouluttaja alkaa 5.1.- varausmaksu

Kysytään koiralta® – tyytyväinen lenkkikaveri -koirankouluttaja

Koirankouluttaja! Tule kehittämään ammattitaitoasi! Haluatko kokonaisvaltaisen näkökulman hihnalenkkeilyn haasteiden ratkomiseen? Haluatko auttaa asiakkaitasi paremmin hihnatreeneissä? Haluatko ymmärtää ja ratkoa paremmin hihnarähinää, vetämistä ja sinkoilua? Haluatko tulla paremmin toimeen asiakkaiden kanssa? 

Hihnaongelmat ovat suurin syy hakea apua kouluttajalta ja niiden ratkomisella on valtavan suuri merkitys sekä koiran että omistajan hyvinvoinnille ja elämänlaadulle. Parhaimmillaan kouluttaja toimii valmentajana ja tsemppaajana ja ohjaa asiakasta löytämään yhteisen sävelen koiransa kanssa. Näin tulokset ovat pysyviä, lähestymistapa yksilöllinen ja asiakkaan sekä koiran toimijuuden tunne vahvistuu. 

Hihnatreeneissä on oleellista se, että koiran omistajan ymmärtää mitä hänen kannattaa koiransa kanssa harjoitella ja miksi – tämä auttaa häntä sitoutumaan ja soveltamaan opittuja taitoja myös muissa arkipäivän tilanteissa. Kouluttajan rooli ei ole opettaa koiralle uusia taitoja, vaan parantaa omistajan ja koiran välistä yhteistyötä. 

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on suunnattu koirankouluttajille, jotka tekevät asiakastyötä koirien hihnakäyttäytymisen parissa. 

85,00 

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

[ssba]

Paytrail-maksutavat