Nenätyöläisen etsintäkurssi

Osaako koirasi tunnistaa hajun, ja haluaisit jatkaa harrastusta purkkiradan ulkopuolella? Haluaisitko että koirasi oppisi luotettavan ilmaisun? Haluaisitko että se osaisi etsiä piiloa systemaattisesti erilaisissa olosuhteissa?

Nenätyöläisen etsintäkurssi on tarkoitettu niille, joilla hajuerottelun alkeet ovat hallussa. Nenätyöläisen etsintäkurssilla harjoitellaan ja kerrataan ilmaisua sekä systemaattista etsintää pystypinnoilta, vaakapinnoilta, yksittäisistä kohteista sekä sisätiloissa ja maasto-olosuhteissa. Ohjevideoiden avulla voit soveltaa harjoituksia omaan kohdehajuusi soveltuvaksi. Lisäksi materiaaliin sisältyy Elisan podcasteja hajutyöskentelyyn ja etsintään liittyvistä aiheista, kuten ohjaajan toiminnasta ja olosuhteiden vaikutuksesta sekä piilojen suunnittelusta, sokkoharjoittelusta sekä itsenäisestä etsinnästä.

Kurssiin sisältyy laaja materiaali, johon sinulla säilyy pysyvä katseluoikeus. Kurssin kesto on 12 viikkoa! Lisäksi pääset suljettuun Facebook-ryhmään ideoimaan ja hakemaan motivaatiota muilta ryhmäläisiltä. Saat myös kouluttajien tuen sähköpostitse sekä ryhmässä!

119,00 

Jaa tämä sivu:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Checkout - Oma maksutapa kaikille