Nosework – I-luokan etsintätreeni/ kokeenomainen treeni helatorstaina

Nosework – I-luokan etsintätreeni/ kokeenomainen treeni 26.5.

Noseworkin kokeenomainen harjoitus toteutetaan kahdella etsintäalueella. Harjoitukseen otetaan kaksi koirakkoa kerrallaan ja treeniin sisältyy esittely/lämmittelykierros purkkiradalla ja kaksi kymmenen minuutin vuoroa/koirakko, joissa tehdään etsinnät ja käydään kouluttajan kanssa treenit läpi. Etsinnöissä on reilu maksimiaika, jonka loputtua kouluttaja ohjaa koirakkoa tarvittaessa. 

Halutessasi voit ostaa paikat peräkkäisille tunneille niin, että pääset tekemään kaikki neljä nosework-kokeen etsintäaluetta; sisätilaetsinnän, laatikkoetsinnän, ulkoetsinnän ja ajoneuvoetsinnän. Periaate harjoituksissa on sama, vuorotunnein on sisätila- ja laatikkoetsinnät ja ulkoetsinnät/ajoneuvot. 

Pääset harjoittelemaan koemaista kokonaisuutta teille mahdollisesti vieraassa paikassa ja uusissa häiriöissä. Saat tärkeää harjoitusta itsellesi ja koirallesi oikeita kokeita varten. Kahden osallistujan kahden alueen treeni kestää 50 minuuttia ja saat kouluttajalta treenivinkit jatkoon. 

Kouluttajana ja etsintäalueiden suunnittelijana toimii Liisa Pennanen, joka on hajutyöskentelyyn erikoistunut eläintenkouluttaja (AT). Liisa on harrastanut, opiskellut ja kouluttanut hajutyöskentelyä yli kymmenen vuoden ajan.

  • 12-12.50 Sisätilaetsintä ja laatikot / kaksi koirakkoa
  • 13-13.50 Ulkoetsintä ja ajoneuvot / kaksi koirakkoa
  • 14-14.50 Sisätilaetsintä ja laatikot / kaksi koirakkoa
  • 15-15.50 Ulkoetsintä ja ajoneuvot / kaksi koirakkoa

Sijainti: Rallitassun koulutushalli Jokelassa, Nukarintie 24

44,00 

Poista
Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat