Nosework kk-treenit aloittelijoille Jokelassa alkaen 21.1.

Nosework kk-treenit aloittelijoille

Nosework sopii kaikille koirille! Kaikki koirat on mahdollista saada innostumaan noseworkista, kun harjoittelu aloitetaan koiralle mielekkäällä tavalla ja pidetään huoli koiran aidon motivaation säilyttämisestä ja rakentamisesta. Nosework on hauskaa yhdessä tekemistä koiran kanssa, mutta se on myös laji, jossa voi kilpailla!

Kurssi toteutetaan kuukausittaisilla treeneillä, joissa on neljä koiraa ja aikaa kaksi tuntia, eli kyseessä on todella rauhallinen ja mielekäs kurssitilanne sekä koiralle että ohjaajalle. Tämä mahdollistaa todella yksilölliset harjoitukset jokaiselle ja saat harjoituksista eväät harjoitella kotona lisää. Sinulla tai koirallasi ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta noseworkista tai mistään muustakaan harrastuksesta. Koirasi ei tarvitse sietää muita koiria samassa tilassa, vaan harjoitukset tehdään lähtökohtaisesti omassa rauhassa, yksitellen. Kurssi sopii myös koirille, jotka jännittävät vieraita ihmisiä.

Harjoituksissa käytetään hajuina hydrolaatteja, joita sinun ei tarvitse itse hankkia, vaan riittää että sinulla on mukana kurssilla koiralle parasta mahdollista palkkaa, olipa se sitten leluja tai herkkuja. Voit soveltaa kurssilla opittuja taitoja minkä tahansa toisen hajun opettamiseen kotona, kuten kanttarellin tai muun sienen.

Kurssilla käydään läpi hajutyöskentelyn perusteet, kuten hajun ilmaisu ja erilaisia noseworkin etsintämuotoja, kuten sisätilaetsintä, ulkoetsintä, ajoneuvoetsintä sekä laatikkoetsintä. Kukin etenee omaan tahtiin, ja kurssikertojen välillä on aikaa harjoitella kotona.

Kouluttajana kurssilla toimii Liisa Pennanen, joka on harrastanut itse ja kouluttanut hajutyöskentelyä yli kymmenen vuoden ajan. Liisa on harrastanut noseworkin ohella tunnistusetsintää ja jäljestystä sekä sienien etsintää koiriensa kanssa. Nosework on ollut Liisan harrastuksena ja koulutettavana lajina siitä asti kun sitä on Suomessa voinut harrastaa. Liisa on kannustava kouluttaja, joka osaa suunnitella harjoitukset jokaiselle koirakolle sopiviksi niin että eteenpäin päästään onnistumisten kautta. Liisa kouluttautuu jatkuvasti itse huippuammattilaisten opissa.

Kurssipäivät:

  • 21.1. klo 15.45-17.45
  • 18.2. klo 15.45-17.45
  • 18.3. klo 15.45-17.45
  • 15.4. klo 15.45-17.45
  • 13.5. klo klo 15.45-17.45

Kurssi pidetään Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24. Kurssipäivät ovat lauantaipäiviä ja kurssin ajankohta on 15.45-17.45.

Tervetuloa mukaan nuuhkuttelemaan!

 

249,00 

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat