Nosework kk-treenit enemmän harrastaneille Jokelassa alkaen 17.9.

Nosework kk-treenit hieman enemmän harrastaneille

Nosework sopii kaikille koirille! Kaikki koirat on mahdollista saada innostumaan noseworkista, kun harjoittelu aloitetaan koiralle mielekkäällä tavalla ja pidetään huoli koiran aidon motivaation säilyttämisestä ja rakentamisesta. Nosework on hauskaa yhdessä tekemistä koiran kanssa, mutta se on myös laji, jossa voi kilpailla! Tämä kurssi on suunnattu koirakoille, joille nosework on hieman ennestään tuttu laji, eli koira ymmärtää eukalyptushydrolaatin hajun ja osaa etsiä sitä.

Harjoituksissa käydään läpi monipuolisesti noseworkin erilaisia piirteitä ja tehdään monipuolisia harjoituksia kullekin koirakolle sopivalla tasolla. Kurssilla pääpaino on siinä, että koiran motivaatio pysyy kunnossa ja koiran hajukuva on vahva. Kurssi sopii koirakoille, joilla on haasteita etsintätyöskentelyssä tai ilmaisussa, niitä voidaan ratkoa kurssin aikana myös erilaisten harjoitusten kautta.

Kurssilla käydään läpi noseworkin erilaisia etsintämuotoja, kuten sisä-, ulko-, laatikko- ja ajoneuvoetsintää ja mm. korkeiden kätköjen harjoittelua sekä ilmaisun vahvistamista. Kurssi antaa hyvät valmiudet edetä esimerkiksi kokeisiin, koska kurssin aikana huomioidaan myös ns. tukitaitoja, kuten odottelua ja koiran palautumista suorituksen jälkeen.

Kurssi toteutetaan kuukausittaisilla treeneillä, joissa on neljä koiraa ja aikaa kaksi tuntia, eli kyseessä on todella rauhallinen ja mielekäs kurssitilanne sekä koiralle että ohjaajalle. Tämä mahdollistaa todella yksilölliset harjoitukset jokaiselle ja saat harjoituksista eväät harjoitella kotona lisää. Koirasi ei tarvitse sietää muita koiria samassa tilassa, vaan harjoitukset tehdään lähtökohtaisesti omassa rauhassa, yksitellen. Kurssi sopii myös koirille, jotka jännittävät vieraita ihmisiä.

Kouluttajana kurssilla toimii Liisa Pennanen, joka on harrastanut itse ja kouluttanut hajutyöskentelyä yli kymmenen vuoden ajan. Liisa on harrastanut noseworkin ohella tunnistusetsintää ja jäljestystä sekä sienien etsintää koiriensa kanssa. Nosework on ollut Liisan harrastuksena ja koulutettavana lajina siitä asti kun sitä on Suomessa voinut harrastaa. Liisa on kannustava kouluttaja, joka osaa suunnitella harjoitukset jokaiselle koirakolle sopiviksi niin että eteenpäin päästään onnistumisten kautta. Liisa kouluttautuu jatkuvasti itse huippuammattilaisten opissa.

Kurssipäivät:

  • 17.9. klo 19-21
  • 15.10. klo 19-21
  • 12.11. klo 19-21
  • 10.12. klo 19-21
  • 7.1. klo 19-21

Kurssi pidetään Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24. Kurssipäivät ovat lauantaipäiviä ja kurssin ajankohta on 19-21.

Tervetuloa mukaan nuuhkuttelemaan!

 

249,00 

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat