Rally-tokon ratatreenit VOI/MES Hannele Pirttimaa 1.10. klo 17

Rally-tokon ratatreenit!

Tervetuloa rallyharrastajat!

Tule harjoittelemaan rallytokon VOI/MES-tason rataa kisamaisesti ja saamaan rallytokotuomarin vinkit suoritukseesi! Ratatreeneissä on yhteinen rataantutustuminen, kuten kisoissa. Sen jälkeen rata suoritetaan kisamaisesti vuorotellen. Saat suorituksestasi palautteen ja voit testata toisella kierroksella saamiasi vinkkejä käytännössä.

Rally-tokon ratatreenit VOI/MES 1.10.2022
17-18/ neljä koirakkoa
Tuusulan Jokelassa, Nukarintie 24

Rally-tokon ylituomari Hannele Pirttimaa

Hannele Pirttimaa on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja rally-tokon ylituomari. Hän suoritti eläintenkouluttajan ammattitutkinnon vuonna 2013. Hän pätevöityi rally-tokotuomariksi alun perin vuonna 2011, jolloin laji oli vielä epävirallinen. Kun laji virallistui keväällä 2014, hän suoritti Kennelliiton järjestämän ylituomarikoulutuksen ja on sen jälkeen toiminut yhtenä kouluttajana kaikilla ylituomarikursseilla. Hän on kilpaillut rally-tokossa vuodesta 2009, jolloin laji oli vielä epävirallinen ja kouluttanut kaksi omaa koiraansa rally-tokovalioksi. Tuomarointien ohella ei jää paljoa aikaa kilpailla omien koirien kanssa, mutta hän kisaa harvakseltaan mestariluokassa australianpaimenkoira Veetin kanssa ja valmistautuu voittajaluokkaan RTK2:n suorittaneen espanjanvesikoira Lyylin kanssa.

Hannele on opiskellut eläinten kouluttamista ammattitutkinnon lisäksi mm. kanakursseilla (kanakurssit I-IV). Muita kiinnostuksen kohteita ovat mindfulness ja positiivinen psykologia, joista on tullut suoritettua melko laajatkin opintokokonaisuudet.

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

[ssba]

Paytrail-maksutavat