Reaktiivisten koirien kk-treenit lauantaisin 5 krt

Reaktiivisten koirien kuukausitreenit

Kaipaatko koirasi kanssa säännöllistä treeniä samanhenkisten pienryhmässä? Onko koirasi kenties reaktiivinen eli reagoi herkästi treenipaikan häiriöihin, kuten muihin koiriin ja ihmisiin? Oletko huomannut, että koirallesi on vaikeaa keskittyä koko tunnin ajan tavallisissa treeneissä?

Tule mukaan reaktiivisten koirien kuukausitreeneihin! Kuukausitreenit soveltuvat kaikille koirakoille, jotka haluavat harjoitella harrastamisen ja arjen perustaitoja turvallisessa ja hallitussa ympäristössä ammattilaisen ohjauksessa. Kurssi sopii erityisesti henkilöille, jotka ovet jo aiemmin treenanneet Jaanan ohjauksessa tai ovat käyneet tyytyväinen harrastuskoira-kurssin verkossa tai livenä.

Kurssilla voit keskittyä harjoittelemaan itsellesi tärkeitä asioita, olivatpa ne koirahäiriöitä tai luoksepäästävyyden opettelua koiran ehdoilla. Jokainen voi siis itse vaikuttaa siihen, mitä haluaa harjoitella – mahdollisuuksia on monia – taukotoiminta, palkitseminen, ohitusharjoittelu ja monet muut reaktiivisen elämää helpottavat teemat.

Kuukausitreeniryhmä kokoontuu viisi kertaa. Ryhmällä on oma whatsapp-ryhmä, jossa voidaan suunnitella treenejä ja käydä läpi erilaisia harjoituksia sekä jakaa onnistumisia.

Treeniryhmä kokoontuu lauantaisin klo 14.30 Rallitassun koulutushallilla Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24. Treeniaika on kaksi tuntia/ 4 koirakkoa, koska tämä mahdollistaa lyhyemmät treenijaksot ja vastaavasti lepotauot autoissa. Koirat pystyvät hyvin keskittymään kun harjoitus jaetaan kahteen tai kolmeen lyhyempään kokonaisuuteen.

Harjoituksissa treenataan pääasiassa pareittain, jolloin jokaiselle koiralle tulee kaksi vajaan puolen tunnin treeniä parin kanssa ja välissä ne pääsevät autoon lepäämään.

Paikka: Jokela, Nukarintie 24

Aika: lauantaisin klo 14.30-16.30

Koirakoita: 4

Kouluttaja: Jaana Pohjola

Päivät:

  • 27.8.
  • 17.9.
  • 15.10.
  • 12.11.
  • 10.12.

249,00 

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat