Reaktiivisten koirien pohjataidot – kahden kerran kurssi

Onko sinulla reaktiivinen koira, jonka kanssa haluaisit päästä kuitenkin harrastamaan ryhmätreeneihin? Reaktiiviselle koiralle on tärkeä saada hyviä kokemuksia halliympäristöstä, jotta yhteistyö lähtee hyvin käyntiin.

Reaktiivisten koirien pohjataidot-kurssilla harjoitellaan hallissa olemista ensin pareittain ja mahdollisesti myös neljä koiraa kerrallaan. Kurssilla löydetään työkaluja kurssitilanteessa toimimiseen reaktiivisen koiran kanssa, testataan erilaisia tapoja tauottaa tekemistä ja harjoitellaan palkkaamiseen liittyviä asioita.

Jos olet siis tuskaillut reaktiivisen koirasi kanssa kurssille menemistä, tämä on loistava mahdollisuus ottaa tilannetta haltuun.

Kurssille otetaan neljä koirakkoa, ja treeni jaetaan niin, että hallissa ollaan pareittain. Tämä mahdollistaa kaksi sopivan lyhyttä kierrosta ja koirat pääsevät välissä palautumaan autoihin. Kukin koira on puolentoista tunnin aikana hallissa kaksi noin 20 minuutin jaksoa, mikä on huomattu paremmaksi käytännöksi kuin yksi pitkä harjoitusaika.

Kurssin ajankohta: torstaisin kahden viikon välein klo 17-18.30

    • 23.6.
    • 7.7.

Koirat ovat pareittain hallissa ja koirien välillä on näköeste. Halliin voi kulkea eri ovista, joten pihalla ei tarvitse törmätä muihin. Kurssille voi tulla vaikka koira ei olisi tottunut toisten koirien läsnäoloon.

Kurssin kouluttaja: Jaana Pohjola

Kurssi sisältää kaksi 1,5 tunnin tapaamista Tuusulan Jokelassa, osoitteessa Nukarintie 24.

Saapumisohjeet:

Halli sijaitsee Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24. Odota pihalla rauhassa oman kurssinne alkua, tulen hakemaan teidät pihalta sisään. Voit pitää koiraa autossa, jotta pihalla ei synny hallitsemattomia koirakohtaamisia.

Suosittelen mukaan otettavaksi hyviä herkkuja ja koiralle mieluisia leluja. Voit myös ottaa mukaan tai lainata hallilta herrasmiehen asusteen, mikäli koirasi saattaa merkkailla toisten koirien hajuja.

Emme lähetä muita ohjeita tilausvahvistuksen lisäksi, joten laita aika itsellesi muistiin. Kysy lisää sähköpostilla

jaanapohjola (a) gmail.com

64,00 

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat