Teinikoirakurssi 4 kertaa, alkaen 3.2.

Asuuko teillä teinikoira tai teinihenkinen aikuinen koira? Mikäli koet, että koirasi ja sinä kaipaisitte hauskaa yhdessäoloa ja keskittymiskyvyn rakentamista, tule teinikoirakurssille Jokelaan!

Kurssin ajankohdat ovat torstaisin klo 18-18.50. Kurssille mahtuu mukaan neljä koirakkoa ja kurssilla harjoitellaan kaikille koirille tärkeitä arjen taitoja.

  • 3.2. malttiharjoittelu
  • 17.2. hihnaharjoittelu
  • 3.3. toisten koirien kohtaaminen
  • 17.3. odottaminen ja rauhoittuminen

Kurssilla on neljä koiraa samaan aikaan isossa hallissa. Koirien välissä on näköesteet, joten kurssille voi tulla vaikka koira ei olisi tottunut toisten koirien läsnäoloon.

Kurssin kouluttaja: Jaana Pohjola

Kurssi sisältä neljä 50 minuutin harjoituskertaa Tuusulan Jokelassa, osoitteessa Nukarintie 24.

Saapumisohjeet:

Halli sijaitsee Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24. Odota pihalla rauhassa oman kurssinne alkua, tulen hakemaan teidät pihalta sisään. Voit pitää koiraa autossa, jotta pihalla ei synny hallitsemattomia koirakohtaamisia.

Hallin pihasta lähtee mukava kävelyreitti, jota voit käyttää koiran lämmittelyyn ja pissatukseen ennen kurssia. Suosittelen mukaan otettavaksi hyviä herkkuja ja koiralle mieluisia leluja. Voit myös ottaa mukaan herrasmiehen asusteen, mikäli koirasi saattaa merkkailla toisten koirien hajuja.

Emme lähetä muita ohjeita tilausvahvistuksen lisäksi, joten laita aika itsellesi muistiin. Kysy lisää sähköpostilla

jaanapohjola (a) gmail.com

 

119,00 

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat