Tiia Silfverberg: ohjaajan työkalupakki 26.2.

Ohjaajan työkalupakki: Tavoitteiden asettaminen ja treenien suunnittelu sen pohjalta

Onko lajisi rally-toko, toko vai jokin muu? Kaikkiin koiralajeihin liittyy systemaattinen harjoittelu ja harjoitteluun liittyvät tavoitteet.

Jotta harjoittelu etenisi tehokkaasti kohti haluttua päämäärää, tulisi sekä itselle että koiralle asettaa saavutettavissa olevia lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteita. Näiden tavoitteiden pohjalta myös yksittäiset treenikerrat lopulta muotoutuvat. Treenejä suunniteltaessa keskeistä on onnistumisen olosuhteiden luominen ja jotta tämä on mahdollista, tulisi ottaa huomioon koko se konteksti, jossa harjoittelu tapahtuu.

Ohjaajan työkalupakki on koulutuspäivä, joka koostuu ryhmässä käytävästä keskustelusta sekä 30 minuutin mittaisesta harjoituksesta koiran kanssa, jolloin päästään soveltamaan opittua tietoa myös käytäntöön. Koulutus sopii eri lajien harrastajille.

Tiia Silfverberg on käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija ja psykologian kandidaatti. Hän kilpailee tokossa erikoisvoittajaluokassa australiankelpiensä kanssa.

Kouluttajana Tiia on ystävällinen, innostava ja kannustava. Hänen mielestään koirakon kehittymiseen vaikuttaa aktiivisen harjoittelun lisäksi erityisesti ihmisen ja koiran keskinäinen vuorovaikutus sekä ohjaajan omat uskomukset ja asenteet. Hänen koulutustensa kantavana ajatuksena on, että erilaisten yksittäisten vinkkien metsästämisen sijaan pyrittäisiin lisäämään omaa ymmärrystä, jolloin keskeisimmät työkalut olisivat aina oman käden ulottuvilla.

Tiia on saanut asiakkailtaan runsaasti positiivista palautetta siitä, kuinka hän osaa selittää asiat ymmärrettävästi ja selkeästi. Hän luo myönteistä ja innostavaa oppimisen ilmapiiriä, jolloin hänen koulutuksiinsa onkin jokaisen koiranomistajan helppo tulla!

Kouluttaja: Tiia Silfverberg

Aika: 26.2.2022 klo 11-16

Koulutuspäivään otetaan kahdeksan koirakkoa. Koiria voi pitää sisällä hallissa häkeissä, hallissa on erillinen sermein erotettu häkkialue.

Osallistumisohjeet:

Halli sijaitsee Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24.

Emme lähetä muita ohjeita tilausvahvistuksen lisäksi, joten laita aika itsellesi muistiin.

76,00 

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat