Toko & rally-toko teematunnit – Anu Rikkilä

Anu Rikkilä – Toko & rally-toko

Tule harjoittelemaan taitoja harrastuksia varten!

Tunnit järjestetään isossa hallissa ryhmäkoulutuksena. Yhdessä ryhmässä neljä koirakkoa. Intensiiviset tunnit pitää Anu Rikkilä.

1. Kannattavan luoksetulon taustataidot klo 10
    Tämä tunti sopii kaikille luoksetulon taustataidoista kiinnostuneille
  2. Kylttimielikuvat klo 11
    Koirille, joiden tekeminen latistuu rally-tokon kylttien ollessa läsnä. Tämä tunti on suunniteltu rally-tokoilijoille.
  3. Kontaktipelit seuraamisen taustataitona klo 12
    Tavoitteena säteilevä seuraaminen, arvona koiran omaehtoisuus. Tunti sopii tokoilijoille ja rally-tokoilijoille.
  4. Aktiiviset käännökset taidolla klo 13.30
    Koirille, joiden käännöksiin (seuraamisen yhteydessä) kaivataan lisää aktiivisuutta, varmuutta ja parempaa kehonkäyttöä. Tämä tunti sopii tokoilijoille ja rally-tokoilijoille.
  5. Ryhdikäs ja tarkkaavainen paikallaan pysyminen klo 14.30
    Koirille, joiden paikallaan pysymiseen kaivataan lisää suoruutta, ryhtiä, tarkkaavaisuutta ja/tai rentoutta. Tämä tunti on suunniteltu erityisesti tokoilijoille, mutta sopii myös muille.
  6. Palkattoman koesuorituksen rakentaminen klo 15.30
    Kokeeseen valmistautuville tokoilijoille.

Anu Rikkilä on tarkka, kokonaisvaltainen ja koiralähtöinen kouluttaja, joka osaa mennä koiran hyvinvointi edellä ja herättää ohjaajan ajattelemaan asioita itse. Anu on asioita analysoiva ja syy-seuraussuhteita pohtiva koulutusnörtti.

Anu on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja kouluttautunut koirahierojaksi ja koirien hyppytekniikkakouluttajaksi. Anulle on tärkeää, että koira huomioidaan fyysisenä ja psyykkisenä kokonaisuutena.

Anun tavoitteena on rento, riemukas ja aidosti motivoitunut koira, jolla on treeneissä hyvä olla.

Harjoitus kestää 50 minuuttia ja etusija ja alehinta ilmoittautumisille on VIP-jäsenillä.

Halli sijaitsee Tuusulan Jokelassa osoitteessa: Nukarintie 24, 05400 Tuusula

Poista
Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat