Tyytyväinen lenkkikaveri – hihnakävely vuoropuheluksi kurssi alkaa 13.4.

Räyhääkö koirasi vastaantulijoille tai muriseeko se ihmisille lenkillä? Saako koirasi demonikohtauksia lenkillä, niin että vaatteet (ja hermot) ovat riekaleina? Vai onko sinulla koira, jota ei kiinnosta namit lainkaan ja tuntuu, ettet pääse palkitsemaan sitä vaikka haluaisitkin? Vai onko koirasi tyyli kenties painijan maahan heittäytyminen ja liimaantuminen, etkä saa sitä lainkaan liikkeelle?

Kaikkiin näihin haasteisiin löydetään apu, kun opitaan ymmärtämään koiraa yksilönä ja lenkkeilyä monen asian summana!

Pitkällä hihnakurssilla pääset harjoittelemaan monipuolisesti erilaisia aiheita, jotka kaikki tukevat sujuvaa lenkkeilyä koiran kanssa. Tämä kurssi sopii erityisesti sinulle, joka haluat, että koirakin saa esittää omia mielipiteitään ja tehdä myös koirien juttuja lenkillä.

Kurssi lisää ymmärrystäsi koiran tarpeista ja opit tunnistamaan, mikä omaa koiraasi motivoi eri tilanteissa parhaiten, ja tämä auttaa sinua myös muussa arjessa koirasi kanssa. Kurssilla harjoitellaan sekä perustaitoja, että haastavia tilanteita, kuten ohituksia.

Pitkä hihnakurssi auttaa ymmärtämään, että lenkkeily on kokonaisuus, johon vaikuttaa erittäin moni tekijä. On tärkeää hahmottaa, että lenkki ei ole yksittäinen harjoitustilanne, ja lenkin aikana koiran huomio voi keskittyä hyvin moniin asioihin – ei ole tarkoituskaan, että koira olisi koko lenkin ajan kontaktissa taluttajaan.

Kurssin kouluttajana toimii Jenny Hanhilahti, eläintenkouluttaja (AT). Jenny on erityisen kiinnostunut arjen taidoista ja ns. haastavien koirien kouluttamisesta ja motivoinnista. Jenny osaa keksiä hyviä ja kaikille sopivia harjoituksia.

Kurssille mahtuu neljä koirakkoa, ja harjoitukset kestävät kaksi tuntia kerrallaan. Tällöin harjoituksia voidaan tehdä monipuolisesti välillä pareittain, välillä yksitellen ja välillä kaikki koirakot yhtä aikaa. Pääset rauhassa seuraamaan myös muiden tekemistä, ja koirasi pääsee autoon lepäämään välillä. Kurssilla on rento ja kiireetön ilmapiiri, ja myös tärkeälle keskustelulle on aikaa.

Kurssilla käydään läpi seuraavia asioita:
·       Millä tavalla koiraa voi palkita lenkillä, jos se ei ota herkkuja tai leiki
·       Millä tavalla katsekontakti liittyy lenkkeilyyn
·       Millaiset ovat sopivat lenkkeilyvarusteet koiralle
·       Miten ohitustilanteissa kannattaa toimia
·       Miten oman koiran saa parhaiten palautumaan jännittävien tilanteiden jälkeen
·       Miten ohitustilanteita voi harjoitella vaivattomasti
·       Miten lenkkeilystä rakennetaan vuoropuhelua, jossa koirankin mielipide huomioidaan

 
Kurssin hinta 279 €, jossa mahdollisuus osamaksuun. Voit maksaa koko summan kerralla ja ostaa kurssin verkkokaupasta tai ilmoittautua kurssille sähköpostitse jaanapohjola(a)gmail.com ja sopia laskutuseristä.

Kurssin päivät:

13.4. klo 19-21
11.5. klo 19-21
8.6. klo 19-21
22.6. klo 19-21
6.7. klo 19-21

279,00 

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat